2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست

آیا خودت واقعا حس میکنی این یه نفر با داداش و پدرش فرق داره؟

بهت حق میدم ،چون بعنوان کسی که یه بنده خدایی رو دوست داشته میدونم که خالصانه دوسش داری و مشتاق اینی که بهش برسی.ولی ازت خواهش میکنم به فردای روز عروسیت فک کن.من تو بچگیم یاد گرفتم که احساس ادم به ارزوهاش ،وقتی که بهشون میرسه عوض میشه.بارها تو زندگیم دلم چیزی رو خواسته وقتی بهش رسیدم حسم بهش عوض شده وبا خودم گفتم این بود اون چیزی که اونقدر براش تلاش کردم 

دوست عزیز واقعیت ها رو ببین و تصمیم بگیر.برات ارزوی خوشبختی دارم

"""""شک تنها حقیقته"""""

اون  دوستایی که میگن چه ربطی به خانواده داره ،ممکنه با پدرش بشینه مواد بکشه ،برید حوادث رو بخونید دستتون بیاد یادوستت ‌یاهمسر،یاپدر،خلاصه توسط اینا معتاد میشن

دوما اون عقد ناموفق ته توشو دربیار ،سوما طلاق برادرش بخاطر چیع ،شاید مواده ،شاید اخلاق بده ،دلایل دیگه این عشق منطقی نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون تو همون خانواده بزرگ شده.پس خانواده خیلی مهمه. من اول نگاه میکنم‌پدر و مادر طرف چطورن بعد به خود ...

خب من خیلیا رو میشناسم تو خانواده ی اعتیاد بزرگ شدن اما فرق دارن با بقیه خانواده و خیلی موفق هستن

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘

فقط موندم اون دوستان که میگن خانواده مهم نیست فازشون چیه؟؟ چطور میشه با خانواده ای که وصلت میکنیم مهم نباشه؟؟ اونا میشن خانواده دوم ما، و خانواده بچه مون، حالا طلاق برادر نمیگم ولی اعتیاد پدر بازم اگر فقط یه اعتیاد بود ،ولی اعتیاد پدر و طلاق برادر و طلاق خودش، کلا 

خب من خیلیا رو میشناسم تو خانواده ی اعتیاد بزرگ شدن اما فرق دارن با بقیه خانواده و خیلی موفق هستن

استثناء وجودداره ،حالا از کجا معلوم این اقا از اون استثناء ها باشع درضمن استارتر نگفت این اقا موفقه

من به شخصه خود طرف برام مهمتره

ولی کسی که یکبار ازدواج نا موفق داشته بهتره رو علت طلاقش یه کم تحقیق کنی شاید یه چیزی هست که شمام نتونی کنار بیای

و خدایی که بشدت کافیست... 
چ ربطی ب بابا و برادرص داره🤔 خوبه شما رو با خاهر و مادرت مقایسه کنن ☹️ هر کسی ی شخصیتی داره دیگ

شاید بعضی از رفتارها وعقاید اش فرق کنه ولی درنهایت ازهمون خانواده است عزیزم چرا خودمون رو گول بزنیم.....ذاتشون یکیه .ببین حتی مهربونی کردن هم ژنتیکی میفهمی خواهرم من الان شبیه خواهر ومادرمم وپدرمم رفتاری گفتاری ظاهری حالا با دوز یه کم بالا یه کم پایین. تازه تحصیلاتم ازبقیه بیشتره ولی درنهایت باز ذات امون یکیه وخیلی از رفتارها وتصمیماتمون یکیه.

علت جدایی قبلیش چی بوده؟؟؟

خودشو ک شناختی خودش چجوریه؟؟

این ک پدرش معتاده یا برادرش داره طلاق میگیره مشکل این اقا نیست ک 

شوهر یکی از دوستام همه ی برادر هاش زن گرفتن و طلاق دادن و پدرشم ۲تا زن داره ولی این بنده خدا خودش ادم همه چیز تمومیه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

من اگه بودم جدا میشدم چون عشق و عاشقی فقط اول زندگی خیلی به چشم میاد بعد یه مدت عادی میشه تو میمونی و با کلی مشکلات

االبته نظر منه

به زندگی همجنس های خودمون رحم کنیم خواهشا
استثناء وجودداره ،حالا از کجا معلوم این اقا از اون استثناء ها باشع درضمن استارتر نگفت این اقا موفقه

خب اینم هس دیگ☹️

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
به تجربه من ، نهایت یک آدم شبیه خانوادشه  هر چی هم بگه فرق داره و....  ژنتیک و تربیتش یک ...

ژنتیک ک باعث جدایی و معتاد شدن نیست!

من خودم یکیو میشناسم پدره مشروب خوره ولی پسرش طلبه است!

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍