2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی منم داداشم با اینکه شرایط کاری و مالیش خوبه چون بابام و مامانم جداشدن ولی نه رسمی ازدواجش جور نم ...

اخی چقد بد 

اتفاقا الان اگه برادرت ازدواج کنه چون ی جور نقص عاطفی داره اون خانوم میتونه با محبت زیاد برادرتو کاملا جذب خودش کنه

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اخی چقد بد  اتفاقا الان اگه برادرت ازدواج کنه چون ی جور نقص عاطفی داره اون خانوم میتونه با محب ...

الانم با گریه تایپ میکنم بخدا خیلی پسر خوبیه از خواستگاری رفتن نه شنیدن متنفرم متنفر 

بستگی به شرایط خانوادگی خودت داره که مثل اونا باشید یانه... بعدشم تو باید اینو درنظر بگیری که مثلا رفتی خونشون ببینی پدرش داره مواد مصرف میکنه یا بچه ات پدربزرگش معتاد یا پیش خانواده ات تحقیر بشی که اون معتاد

میشه یک صلوات مهمونم کنید به حاجتم برسم    
جدی ؟ شما متاهلی ؟ یا مجرد  چند سالتونه

من که مجردم اما یکی از زن داداشام یه عقد ناموفق با پسرعموش داشته گویا همدیگه رم دوست داشتن... اما خب تو زندگی الانش هیچی واسه داداشم کم نذاشته و زندگی عاشقانه ای دارن...باید ببینی که طرف مقابلت اخلاقیاتش به خانواده اش رفته یا نه؟!هنوز دلش با نامزد قبلیش هست یا نه؟ در کل مرد زندگی هست حداقل در ظاهر!؟ 

تلاش کن..........طلاش کن

کسی اجازه نداره سرزنش کنه شمارو اصلا عزیزم ولی ببین اول بگو برای من ببینم عشق توی چی میبینی عاشقشی ی ...

اخه چه جوری بفهمن 

همش میگن دوتا ادم نتونستیم با هم کنار بیایم

فقط یه بار گفت یه چک زده زیر گوش دختره 

چون دوست همسر سابقش تو عقد جدا شده 

اینم داشته تشویق میکرده جدا شه

این پسره هم متوجه شده زده

البته خواهر پسر هم زنگ زده بود گفت به مادرم دعواشون سر مسایل کوچک 

مثل اینکه بعد عروسی برن واحد پایینی پدر پسره که خود پسره از باباش خرید ه بشینن دختره قبول نکرده

مثل اینکه از اینجا ها شروع شده

در همین حد من میدونم

من قطعا قبولش نمي كردم. الان متاهلم و مي بينم عشق فقط بخش كوچيكي از زندگي مشتركه.

جدی ؟؟

راست میگی ؟؟

من میترسم نتونم با شخصی دیگه باشم 

بهش خیانت ذهنی کنم

الانم با گریه تایپ میکنم بخدا خیلی پسر خوبیه از خواستگاری رفتن نه شنیدن متنفرم متنفر 

عزیزم

انشالله که بزودی یه ازدواج خوب و موفق داشته باشه خدابزرگه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍