2777
2789
عنوان

خواستگار

722 بازدید | 87 پست

اگه عاشق کسی باشید تاکید میکنم عاشق کسی باشید 

که تازه فهمیدید بعد یه سال پدرش به تریاک اعتیاد داره و برادرش در استانه ی جدایی هست

خودشم قبلا میدونستم یه بار عقد ناموفق با فامیل دورشون داشته 

چه میکردید؟

سرزنش ممنوع لطفا 

خستم از سرزنش شنیدن 

شرایط خودت چیه

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلکسیون خوبیه ماشالله 

هیچی بی برو برگرد کات 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عاشق کور و کره هرچی بگیم بی فایدس

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

نه پدرش برام مهمه نه برادرش.چون شما که نمیخواین با پدر و برادرش زندگی کرده باشید.اگر این آقا ادم مقبولیه و خوبه،به نظرم پدر و برادرش نباید تو تصمیم شما تردید ایجاد کنه

چ ربطی ب بابا و برادرص داره🤔

خوبه شما رو با خاهر و مادرت مقایسه کنن

☹️

هر کسی ی شخصیتی داره دیگ

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
خودش مهمه خونوادشو چیکارداری

اشتباه ترین حرف

من تو و هر آدم دیگه ای 

اونجوری هستیم ک خانوادمون هست

از کوزه همان تراود ک در اوست 

نمیشه گفت چیکار خانوادش داری

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی