2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست

من عاشق شدم و ازدواج کردم خواستگارهای بهتر از این داشتم و رد کردم من اگه تجربه الانم بود قبول نمیکردم تنعا عشق برای خوشبختی کافیست من هم گفتم خانواده مهم نیست الان همون خانواده بیشتر اوقات براش مهمتر از من هستن کسی که به خاطر من تو روی همه وایساداینطور هست به عشق تنها اکتفا نکن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

اگه منم میخواستم خانواده نمیزاشتن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودش مهمه خونوادشو چیکارداری

اتفاقا خیلی مهمه

بالاخره خانوادشه ، نمیتونه ک دور بندازدشون

عشق و علاقه و خون  به سمتشون میکشونه 

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
چ ربطی ب بابا و برادرص داره🤔 خوبه شما رو با خاهر و مادرت مقایسه کنن ☹️ هر کسی ی شخصیتی داره دیگ

اون تو همون خانواده بزرگ شده.پس خانواده خیلی مهمه. من اول نگاه میکنم‌پدر و مادر طرف چطورن بعد به خود طرف نگاه میکنم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

کسی اجازه نداره سرزنش کنه شمارو اصلا عزیزم ولی ببین اول بگو برای من ببینم عشق توی چی میبینی عاشقشی یعنی چی ؟

پدرش زندگیش به شما و اون اقا ربطی نداره تریاک کشیدن پدرش تا زمانی که به تو اسیب نرسونه پس موردی نداره یعنی بده ولی دلیلی نمیشه که تو بخوای بزرگش کنی ولی تاکید میکنم تا زمانی که به زندگی شخصی شما اسیبی نرسونه و باید از این مطمعن بشی 

برادرشم خب طلاق الان خیلی زیاده دلیلی داره و باید ببینی ایا دلیلش به برادرش ربط داره مورد توی برادرش هست و اگر این مورد توی برادرش بود که داشت باعث جدایی میشد توی این اقا که شما دوسش دارید هم هست یا نه و اینکه چون برادرن دلیل نمیشخ شبیه بهم باشن

و نکته مهم تر اینکه باید بفهمید چرا قبلن عقد کردن و بهم خوردن علت این جریان باید بخواید صادقانه براتون بگن  

جدایی برادرش تقصسر ایشون نیست مگر اینکه علت جدایی چیزی مرتبط با خانواده و تربیتشون و اینا باشه، اما پدر معتاد واسه پسر خیلی بده چون احتمال اینکه پسراشم برن سمت مواد زیاده. یه بارم که زن گرفته بوده، اگه شرایطت خوبه وارد چنین داستانی نشو. عشق تنها خوشبختی نمیاره