من 37 سالمه و تقريبا 3 ساله ازدواج كردم.
اره تجربه ش رو داشتم. گاهي يادش ميفتادم اون اوايل ، ولي وقتي انتخاب درست كرده باشي هر بار كه به همسرت نگاه ميكني و مي بيني چقدر آدم محترم و خوبيه و براي تو تلاش ميكنه و وقتي رفتار خوب خانواده ش رو با خودت مي بيني و احترامي كه بهت ميذارن رو مي چشي مطمئن باش خيليييي زود از فكر اون فرد مياي بيرون.
من الان يه تار موي همسرم رو به دنيا نميدم با اينكه خيلي هم مشكل داريم ! يعني يه سري اخلاق هامون به هم نمي سازه و داريم روشون كار ميكنيم. اما حتي وقتي مقايسه ميكنم مي بينم اين آدم خيلي برام ارزشمندتره چون خانواده سالمي داره و خودشم پيشينه روشن و شفافي داره و قابل اعتماده برام.
تو كه الان سني نداري.. اصلا خودت رو درگير حرفاي بقيه نكن كه هر چي زودتر ازدواج كني بهتره! ازدواج خوبش خوبه ! و مطمئن باش به وقتش برات اتفاق ميفته. من دير ازدواج كردم ولي راضي ام كه به آدمايي كه قبلا بودن و هر كدوم يه ايرادي داشتن رضايت ندادم. چون اون ايرادا اساسي بودن ، مثل ايرادهاي اين فرد شما و خانواده ش.
من درك ميكنم وابستگي خيلي سخته. الان بيشترين قسمتي كه داره اذيتت ميكنه اين وابستگيه و اينكه فكر ميكني بهتره زودتر ازدواج كني و اينكه ميترسي گزينه بهتر پيدا نشه. كه هر سه تاش حل شدنيه. مطمئن باش