2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

502 بازدید | 100 پست

سلام دوستان گرفتنه حلقه نشون حتمیه؟

ما زمان دوستی واسه خودمون حلفه استیل گرفتیم

بعد موقعی ک میان خواستگاری بعدش یک جشن بله برون میگیرن همون نامزدی نشون میارن درسته؟؟ اون اجباریه؟؟

چون ما قرار نیست نامزد بمونیم ۱ هفته بعد خواستگاری میخوایم عقد کنیم گفتم دیگه نشون نمیخواد حلقه ست بگیریم !!

اجباری نیس.هرجور راحتی همون کارو بکن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بودنش بهتره خب اما اجبار نیست

اگه قراره تو بله برون فامیلاتونم باشن حلقه هارو خب زودتر بگیرید همونو بیارن ک خب ی انگشتری ام باشه پیش فامیلا

ما ک اگه نباشه حرف در میارن فامیلامون  

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

ببین من و شوهر رفتیم قبل نشون یه حلقه ی خوب و جواهر خریدیم کلا اون شد حلقه م و فقط یه انگشتر گرفتم ازشون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اخه ما اصلا نشون داریم چون خودمون گرفته بودیم 

خب شما حلقه ست استیل گرفتین. نشون معمولا انگشتر طلاست. بعضیا هم گردنبند یا چیز دیگه می‌خرن.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
بودنش بهتره خب اما اجبار نیست اگه قراره تو بله برون فامیلاتونم باشن حلقه هارو خب زودتر بگیرید همونو ...

یه بزرگی میگه مردم به یه سردرد معمولیشون بیشتر از مرگ منو شما اهمیت میدن

پس به خاطر همچین مردمی نباید زندگیتو پیش ببری

هرجور ک دلت میخواد زندگی‌کن

تو فقط یک بار ب این دنیا اومدی و یک‌بار قراره زندگی کنی

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
بودنش بهتره خب اما اجبار نیست اگه قراره تو بله برون فامیلاتونم باشن حلقه هارو خب زودتر بگیرید همونو ...

آخه اصلا نمیخوایم بله برون بگیریم 

وقتی بیان خواستگاری جلسه اول خودمونیم فقط بعد تعیین میکنیم یک روزیو واسه عقد مثلا ۱ هفته بعدش 

بعد اون موقع بزرگترارو میگیم میریم محضر و حلقه ست دست میکنیم بعد برمیگردیم خونه و اعلام مهریه و شیرینی و میوه و یکم بزن برقص همین دیگه میره تا عروسی

یه بزرگی میگه مردم به یه سردرد معمولیشون بیشتر از مرگ منو شما اهمیت میدن پس به خاطر همچین مردمی نبا ...

اما وقتی میشه بهونه ای نباشه ک بهتره

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش