2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 100 پست
ما هم  دوس بودیم واسه منم میارن ۴ روزه دیگه میارن اونروز رفتیم باهم خریدیم ۵ تومن

نشون ۵ تومن؟

یا حلقه؟؟

حلقه اوصولا ارزون تر از نشونه درسته؟

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اما وقتی میشه بهونه ای نباشه ک بهتره

اونی ک حرف مردم براش‌مهمه

اگ پول نداشته باشه قرض میکنه نشون رو میخره تا یه موقع شوهر عمه ی دختر خالم حرفی نزنه

و این سبک‌زندگی یعنی مرگ واقعی

تو فشار افتادن به خاطر مردم

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
آخه اصلا نمیخوایم بله برون بگیریم  وقتی بیان خواستگاری جلسه اول خودمونیم فقط بعد تعیین میکنیم ...

خوب پس نیازی ندارید ب نشون 

الان گرونم هست خرج اضافه نباشه ب نفع خودتونه

ی دفعه حلقه میگیرید برا محضر

من خودم چون میخواستم جشن بگیرم حتا برا محضر حلقه نداشتم موقع جشن گرفتم

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
اونی ک حرف مردم براش‌مهمه اگ پول نداشته باشه قرض میکنه نشون رو میخره تا یه موقع شوهر عمه ی دختر خال ...

ببخشیدا به خودت و همسر و خانوادت فشار بیاری تا یکوقت فلانی فلان حرف و نزنه مردم و فامیل هرکاری کنی بازم حرفشونو میزنن پس بهتره برای خودش ادم زندگی کنه و به کسی مربوط نیست

شما چندوقت نامزد بودین مراسماتون چجوری بود؟

والا من فاصله بله برون تا عقدم یه روز بود . برای بله برونم فقط درجه یکارو با خانواده گفتیم (چون جشن عقدو کلا منصرف شدیم از برگزاریش فقط یه شب مهمونی که بریم خونمون ) بعد انگشتر دستم کردن برای عقد چون محدودیت بود(کرونا) با پدر و مادر و خواهر برادر رفتیم محضر بعدم تمام تا عروسی

وای بچه ها حلقم تو اتاقم بوده گمش کردم جایی هم نبردم فقط تو اتاق بوده,البته داداشم و دخترخالم که چهار سالشونه دیروز تو اتاق بودن,تمام اتاقو با مامانم زیرورو کردیم,نیست که نیست,زنگ زدم به نامزدم کلی دعوام کرد گفت باید پیدا کنی,بخدا دیگه خسته شدم از گشتن,توروخدا برام دعا کنین

دقیققققاااا افرین همینه

فداتشم

من خودم تصمیم گرفتم اگ‌پولمون نرسه واسه طلا بریم نقره بخریم

چ فرقی داره؟

طلا یجورایی پس اندازه ولی وقتی پول لازم داری الان چرا باید پولتو پس انداز کنی؟

اونی ک حرف مردم براش‌مهمه اگ پول نداشته باشه قرض میکنه نشون رو میخره تا یه موقع شوهر عمه ی دختر خال ...

وقتی قراره حلقه بگیرن میتونن دو روز زودتر بگیرن ن نیاز ب قرضه ن نیاز ب مرگ

#قبل از جبهه گیری متن هارو کامل بخونیم

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
وای بچه ها حلقم تو اتاقم بوده گمش کردم جایی هم نبردم فقط تو اتاق بوده,البته داداشم و دخترخالم که چها ...

ایشالا پیدا میکنی عزیزم

امیدوارم خانواده همسرت ادمای معقولی باشن و پشتت حرف در نیارن واسه گم کردن حلقت❤

وای بچه ها حلقم تو اتاقم بوده گمش کردم جایی هم نبردم فقط تو اتاق بوده,البته داداشم و دخترخالم که چها ...

شاید خرافات باشه ولی خودم جواب گرفتم نیت کن برای پیدا شدنه انگشترت و بعد شالتو گره بزن و ۳ تا صلوات بفرست تا پیدانشده باز نکن 

دخترخالت یا برادرت برنداشتن؟