2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 100 پست
فداتشم من خودم تصمیم گرفتم اگ‌پولمون نرسه واسه طلا بریم نقره بخریم چ فرقی داره؟ طلا یجورایی پس ان ...

دقیقا شما چقدر مثل من فکر میکنی تاپیکهای قبلم و بخونی اتفاقا هزاربار پرسیدم اشکالی داره بجای طلا نقره بگیریم حلقه ست و چون هم طلا واسه مرد میگن ضرر داره هم اینکه گرونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خرافات باشه ولی خودم جواب گرفتم نیت کن برای پیدا شدنه انگشترت و بعد شالتو گره بزن و ۳ تا صلوات ...

باشه عزیزم,نه هرچی میپرسم میگن برنداشتیم,خالم هم تو اتاق بوده میگه من متوجه نشدم که اینا چیزی بردارن

چرا حلقه نداشتی؟؟؟  اره خیلی گرونی شده اصلا برامون دعا کن

من انگشتر نشون برام گرفتن تو محضر همونو انداختم

بعد ک دستمون باز شد خریدیم

خدا بزرگه این چیزا جور میشه همیشه همه چیش

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
باشه عزیزم,نه هرچی میپرسم میگن برنداشتیم,خالم هم تو اتاق بوده میگه من متوجه نشدم که اینا چیزی بردارن

نمیخوام تهمت بزنم ولی شاید یکوقت برداشتن بچه هستن دیگه خالت باهات اوکیه؟؟

حالا این کاری که گفتم و انجام بده ایشالله پیدامیشه 

دقیقا شما چقدر مثل من فکر میکنی تاپیکهای قبلم و بخونی اتفاقا هزاربار پرسیدم اشکالی داره بجای طلا نقر ...

عزیزم هرجور که دوست داری همون کارو بکن اصلا نیاز نیست از بقیه نظر بپرسی چون سلیقه ها و طرز تفکر ها متفاوته 

دعا میکنم بهترینا برات اتفاق بیوفته

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
نمیخوام تهمت بزنم ولی شاید یکوقت برداشتن بچه هستن دیگه خالت باهات اوکیه؟؟ حالا این کاری که گفتم و ا ...

نه خالم که مطمعن مطمعنم,داداشم هم یه بار برداشته بود خودش گفت برداشتم بهم پس داد ولی دخترخالم سنش کمتره میترسم تو حیاطی جایی انداخته باشه که پیداکردنش خیلی سخت باشه,البته اونم بهش گفتم بگو برات جایزه میخرم گفت برنداشتم

شما چندسالتونه؟ ازدواج کردی؟

من ۲۱ سالمه

خانواده خاستگارم فردا میخوان بیان واسه صحبت های نهایی

ولی پدرم هنوز مخالفه

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
خداروشکر دقیقا عکس حلقتو داری ببینم؟🤩

من حلقه رو سبک انتخاب کردم و ساده چون میخواستم هم ارزون تر باشه بهمون فشار نیاد هم بتونم دائم دستم کنم

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش