2777
2789
عنوان

چادر رو بذاره کنار یانه؟

3772 بازدید | 188 پست

سلام عزیزان

میگم بچه ها من چادری از 14_15سالگی که بخاطر مدرسه پوشیدم  البته فرهنگ خانوادگیمون نداشتم کنار تا حالا که 28سالمه دختر شر و شوری نیستم خیلی اروم و سر به راهم حالا چند وقتیه خسته شدم دلم میخاد گاهی بپوشم گاهی نپوشم ولی میترسم انتخاب درستی نباشه البته یه دلیل دیگه اش هم آینه که من چند جا سابقه کار دارم الان دنبال کارم ولی جاهایی قبلی که بودم میدیدم خیلی برام ارزش قایل نیستن و منو آدم بسته ای میبینن توی بحثی کاریشون فقط شریک میکردن. ولی خب احترامم رو نگه میداشتن ولی برداشتتون آن بود که چون مذهبیم خیلی کارا  از عهده ام بر نمییاد و بهم نمیدادن اتفاقا خیلی هم باهوش و با پشت کارم. ولی خب دیگه بچه مذهبیا خیلی منزوی شدن و اون خیلی رو اعصابمه.

به نظرتون آگه گاهی نپوشم یعنی شخصیت با ثباتی ندارم؟ یا اصالت ندارم؟ شما خودتان تو برخورد با همچین شخصی برداشتتون راجع بهش چیه؟ 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

با دلیل انتخاب کن.ارزش وقت گذاشتن و مطالعه و مشورت داره👌

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چادري هستم ولي اين مشكلات كه ميگي توو محيط كار برام پيش نيومده و كلا نديدم بهم بي احترامي بشه!

كجايي شما مگه😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من چند سال به اصرار خانواده میپوشیدم،الان برداشتم. خیلییییی راحت تری بدون چادر. همش تو دست و پاته چادر،چیه اخه. اگه حچاب برات مهمه، مانتو شلوار خوب بپوش

من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪

فک میکنم اونجوری جالب نیست که گاهی بپوشی گاهی نه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
منم چادري هستم ولي اين مشكلات كه ميگي توو محيط كار برام پيش نيومده و كلا نديدم بهم بي احترامي بشه! ...

ناززززززززی 

فک نمی کردم چادری باشی دختر

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

خب دقیقا فلسفه‌اش همینه که با شما فقط درمورد مسائل کاری صحبت بشه دیگه،پس میخوای چه صحبت دیگه‌ای باهات بکنن

من خودم چادری‌ام،دقیقا تو دانشگاه اگر صحبتی هم باهام بشه درمورد مسائل درسی هست و بس(البته به غیر از خانم‌ها)

این رویه رو هم دوست دارم

چادر گذاشتم که دقیقا هرکسی بهم نزدیک نشه و هرحرفی دلش خواست بهم نزنه!

وای فک نمیکردم توهم چادری باشی نازنییین😍😍

😍❤️❤️❤️

هم چادري هستم هم مانتويي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

2790
2778
2791
2779
2792