میگم بچه ها من چادری از 14_15سالگی که بخاطر مدرسه پوشیدم البته فرهنگ خانوادگیمون نداشتم کنار تا حالا که 28سالمه دختر شر و شوری نیستم خیلی اروم و سر به راهم حالا چند وقتیه خسته شدم دلم میخاد گاهی بپوشم گاهی نپوشم ولی میترسم انتخاب درستی نباشه البته یه دلیل دیگه اش هم آینه که من چند جا سابقه کار دارم الان دنبال کارم ولی جاهایی قبلی که بودم میدیدم خیلی برام ارزش قایل نیستن و منو آدم بسته ای میبینن توی بحثی کاریشون فقط شریک میکردن. ولی خب احترامم رو نگه میداشتن ولی برداشتتون آن بود که چون مذهبیم خیلی کارا از عهده ام بر نمییاد و بهم نمیدادن اتفاقا خیلی هم باهوش و با پشت کارم. ولی خب دیگه بچه مذهبیا خیلی منزوی شدن و اون خیلی رو اعصابمه.
به نظرتون آگه گاهی نپوشم یعنی شخصیت با ثباتی ندارم؟ یا اصالت ندارم؟ شما خودتان تو برخورد با همچین شخصی برداشتتون راجع بهش چیه؟
بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
چقدر تو نی نی سایت چادری هست 😮ما تو. کل دور و برمون فقط بعضی سن بالاها میپوشن مثلا فقط مادرشوهرم. مامانمم میپوشه دیگه نیست تو کوچه خیابون ب ندرت میبینم
با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
چون نظر خواستی میگم گلم.چادرت رو بر ندار به خاطر حرف وعقاید یه ادم به اصطلاح روشنفکر
هی بزاری وبرداری از دید همون ادما مسخره است این کارتون
درسته دیدشون نسبت به چادری ها خوب نیست حتی جاهایی به ادم اهمیت نمیدن ولی من هم به نظر ورفتارشون اهمیت نمیدم چون ارامش دارم با چادر وخیلی ها هم احترام میزارن بهم
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اول باید درمورد پوشیدن چادر تحقیق کنی اون وقت اگر عاشقش بشی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستی از خودت دور کنی و حرف و رفتار دیگران هم برات مهم نخواهد بود
خب دقیقا فلسفهاش همینه که با شما فقط درمورد مسائل کاری صحبت بشه دیگه،پس میخوای چه صحبت دیگهای باها ...
عزیزم منظورم هر حرفی نیست. بنده شخصیتم آن طور نیست که هر حرفی بتونن بهم بزنن ولی خب همکارات با هم صحبت میکنن راجع به مسایل مختلف بعد تو هم دوست داری شرکت کنی ولی خب میبینی خیلی خشک و سرد برخورد میکنن حس بدی بهت دست میده
بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
همه همينو ميگن😅😅 ولي خب توو واقعيت هم دوستام ميگن مثل چادري ها نيستي چراا خو😁
اخه چادری ها رو ادم خشک وبی ذوق وغیره میدونن.منم چادری ام وخیلی باحالم😂😂😂😂
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم