2777
2789
عنوان

چادر رو بذاره کنار یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 188 پست

تو باید باید همین چادر پیشرفت کنی و نشون بدی که بچه مذهبی ها منزوی و بی دست و پا نیستن

مگه کم داریم خانواده مذهبی موفق

بنظرم قبل اینکه برداری دنبال فلسفه چادر پوشیدن باش بعد تصمیم بگیر

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
ناززززززززی  فک نمی کردم چادری باشی دختر

😅😅😅چراا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چادری ام خدارو شورتاحالا واسم مشکلی پیش نیومده...فقط مسافرتها با مانتو هستم اونم پوشش خوب

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اینایی که میگی همش حرف مردمه، بدترین چیز اینه که آدم از روی اجبار کاری رو بکنه که دوست نداره، این از درون داغونت میکنه، حالا کدومشو ترجیح میدی؟ اینکه به زور ظاهر سازی کنی از ترس حرف مردم؟ یا خودت باشی و نشون بدی با خود راحتی و اون کاری رو میکنی که باهاش راحتی و اشتباهی توش نیس؟ 

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

واقعا نمیفهمم. مذهبی چه ربطی به عدم توانایی داره. منم چادری هستم. نایب رئیس هیات مدیره هستم. از کسی اینو نشنیدم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من چادریم...

یا کامل درش بیار یا بپوش...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

عزیز دلم تو نیتونی حجابتو بدون چادر هم داشته باشی......من خودم چادریم و بخاطر محیط شهرمون میپوشم 

ی مانتو بلند ی شلوار راسته نسبتا جذب هم باشه مشکل نیست ی کفش ساده و دعین حال شیک ی مقعنه ک روی سینه هاتو بگیره  بنظرم از چادر باحجابتر و شیکترع

وخدایی ک بشدت کافیست...
خب دقیقا فلسفه‌اش همینه که با شما فقط درمورد مسائل کاری صحبت بشه دیگه،پس میخوای چه صحبت دیگه‌ای باها ...

اره درستشم همینه،بغیر اینا چ صحبتی باید بشه تو محیط کاری یادرسی؟مگر گپ و گفت 

منم چادري هستم ولي اين مشكلات كه ميگي توو محيط كار برام پيش نيومده و كلا نديدم بهم بي احترامي بشه! ...

بی احترامی نشده بیشتر نادیده میگیرن تو و تواناییهات رو بعد کاری خرد و دم دستی رو بهت میدن کاری که بابتش درس خوندم و زحمت کشیدند کلی هم ازش چیز بلدم رو میدن خانم های غیر چادری

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
😅😅😅چراا

نمیدونم😐 

آخه توی ذهنم همیشه چادریا مذهبین، هم اینکه تو گربه داری هم اینکه توی تاپیک هایی که سگ دارن شرکت میکنی یادمم نمیاد هیچ وقت گفته باشی نجسه😊

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️
خب دقیقا فلسفه‌اش همینه که با شما فقط درمورد مسائل کاری صحبت بشه دیگه،پس میخوای چه صحبت دیگه‌ای باها ...

یعنی نهایت حرفتون با همکلاسیهای آقا، در مورد درسه؟

من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪

بجای عوض کردن ظاهر یا شاید اعتقاد نظر بقیه رو عوض کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بی احترامی نشده بیشتر نادیده میگیرن تو و تواناییهات رو بعد کاری خرد و دم دستی رو بهت میدن کاری که با ...

منم اون موقع با چادر بودم، هیچ جا کار برام پیدا نمیشد

من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪
2790
2778
2791
2779
2792