2777
2789
عنوان

حس خوب

249 بازدید | 31 پست

قشنگترین حرفی که یکی بهتون زده و حالتون خوب شده؟

خودم شروع میکنم یادمه یه روز حالم بد بودو ناامید بودم گفتم دیگه متنفرم از زندگیم میخوام تمومش کنم یکی از عزیزترین فردهای زندگیم گفت یعنی انقدر ارزش ندارم که برام زندگی کنی🙈خیلی حالم خوب شد یعنی هروقت دپم یادش میوفتم خوب میشم

اگه بیاد کنارم حالم خوب میشه😭😭😭😰

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

یه روز میشه به حال امروزت میخندی! 

تلاش کن....‌......تلاش کن                                                                                                                 در تاریخ  99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که میاد

ک اومدنش معجزعههه میخواد😭

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بابام امروز بهم گفت تو موفق میشی

نزدیکترینشو گفتم 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

از خونمون خوشم نمیومد

شوهرم گفت خونه ای ک تو توش باشی بهشته

(مخمو زد)😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁

دوست بابام بهم گفت تو دختر ارزشمندی هستی خودتو دست کم نگیر

دوست مامانم و یه دکتره بهم گفتن خیلی دختر باهوشی هستی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدایا شکرت😍😍

من حرف خوب زیاد شنیدم. مخصوصاً توی همین سایت، دوستان خیلی به من لطف داشتن. 

یه وقتایی هم قرآن باز میکنم، یه آیه‌هایی میاد که لذت میبرم. یه بار که رسماً اشکم دراومد، با خودم گفتم خدایا کاش میتونستم درک کنم که چقدر منِ بنده‌ رو دوست داری و کاش میتونستم منم همونقدر تو رو دوست داشته باشم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

همسرم امروز از سرکار رفته بود خونه بهش گفتم خسته نباشی گفت باتو ک حرف میزنم خستگیم میره اگه پیشم بودی خستگی نداشتم دیگه 

اخرشم گف انقد دلم برات تنگ شده دیشب خاب دیدم از سر کار اومدم خونه دیدم تو خونه ای انقد ذوق کردم از خاب بیدارشدم

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍