2777
2789
عنوان

تیزهوشان

156 بازدید | 18 پست

سلام من کلاس نهمم

یعنی الان ورودی نهمم

قراره تیزهوشان بدم😭😭😭 خیلی استرس دارم انگار برام جهنمه نمیدونم چکارکنم ماز ثبت نام کردم الان موندم با ۱۰۰۰ تا کلاس ماز ندیده ۱۰۰۰ تا ازکون قلمچی نداده و تحلیل نشده چکارکنم نا امید دارم میشم همین اول سال کتاب کمپلکس و ۳۱ استانو خیلی سبز خریدم الان دو دلم نمیدونم برا عمومی ها کتاب جامع بگیرم یا جمع بندی ؟؟؟

خیلی ممنون اگه جواب بدین

من که ده روز قبل از آزمون ۳۱ استان رو زدم قبول شدم تیزهوشان البته چون اولویت اول نمونه بود نتونستم ب ...

من خیلی استرس دارم اصن نمیتونم بخونم چکار کنم تو استرس نداشتی ؟؟احساس میکنم عقبم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی استرس دارم اصن نمیتونم بخونم چکار کنم تو استرس نداشتی ؟؟احساس میکنم عقبم

نهه واقعا تنها چیزی که می تونم بهت بگم اصلا سخت نگیر نهم رو حتی اگه قبول هم نشدی فدا سرت اصلا ارزش نداره من خودمم چون اونجوری هدفم نبود نه استرس اصلا نداشتم همینجوری امتحان دادم و قبول شدم

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀

من خودم چند سال پیش قبول شده بودم و فکر کنم دیگه آزمون ها تغییر کرده.ازمون های سال قبل تیزهوشان رو ب ...

اهان بعد شما برای کتاب های عمومی تک تک کتاب خریدید یا جامع خریدید

من که ده روز قبل از آزمون ۳۱ استان رو زدم قبول شدم تیزهوشان البته چون اولویت اول نمونه بود نتونستم ب ...

اینکه نمونه قبول شدین به این معنی نیست که تیزهوشانم شدین

چون معیار هاشون باهم فرق داره

کاربری دست یه مامان و ۲تا دختر مهربووون

اینکه نمونه قبول شدین به این معنی نیست که تیزهوشانم شدینچون معیار هاشون باهم فرق داره

عزیزم اگه کارنامه رو ببینی دو قسمت داره تراز برای نمونه و تراز برای تیزهوشان آخرین تراز قبولی هم زده من هر دو ترازم می خورد برای قبولی اما چون اولویت رو زده بودن نمونه دولتی همون اول همونو آورده بودم

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀

ندارم ۹ ماه وقت دارم خیلی کمههههه🥲

عزیزم کلان شهر زندگی میکنی؟

شهرستان که اصلاااا ترس نداره و همین الانم شروع کنی جلویی

بگو ببینم از ماز و قلم چی چی ثبت نام کردی؟ محتوایی برای هوش تحلیلی گرفتی؟

یه چیز دیگه ام بگم

اصلا به هیچ عنوان، اگه درست خوندن رو دوست نداری خودتو ننداز تو این داستان

واقعا نابود میشی

راجب منابعت تو هوش تحلیلی و تحصیلی بگو از کجا چیا گرفتی من تایم استراحت بعدیم میام جوابتو میدم، فعلا یه عالمه درس دارم😬😬

اهان بعد شما برای کتاب های عمومی تک تک کتاب خریدید یا جامع خریدید

من الان دیدم که ازمون های شما یکم فرق میکنه.

من والا خودم فکر کنم یه کتاب ۳۱ استان داشتم با یدونه فارسی مبتکران. واسه قسمت دینی هم تمام صفحات کتاب رو خونده بودم حتی اون صفحه هایی که فقط آیه بودن. اونارو با معنی خوندم. مطالعات هم که بدون کتاب خونده بودم. البته واسه علوم و ریاضی نیاز به کتاب داری. من خودم چون هدفم انسانی بود زیاد بهش نپرداختم. فقط فارسی رو جدا کتاب داشتم.

ازمون های ده سال اخیر رو بزنی دستت میاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم. ممنون.