2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای دخترخالم میخوام من خودم لازم ندارم

اینایی ک گفتمو بگو بپرس مریضی چی داره بهم بگو راهشو بگم و پزشک بگو دوستان معرفی کنن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

از کی تا حالا دعا کردن و از خدا چیزی خواستن اسمش شده خرافات؟؟؟

دعا کردن برای رفع جوش خرافات نیس؟ من خودم ادم معتقدیم ولی واسه این مورد دعا نمیکنن درمان میکنن

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌
مرسیییی

دعای زیبا شدن صورت – دعای زیبایی پوست و چهره

چند دعای مجرب مربوط به زیبا شدن پوست و صورت و چهره در ادامه می آید.

دعای زیبا شدن پوست صورت و از بین رفتن جوش و لک صورت

آیات شریفه ذیل را بر روغن بابونه بخواند و سپس آن روغن را به صورت یا جایی از بدن که لک و جوش دارد بمالد . بهتر است این عمل را روزانه یک مرتبه انجام دهد و پنج روز عمل را تکرار کند . بطور کامل جوش و لک از بین میرود. این آیات را بخواند :

(وَیَسْأَلُونَکَ عَنِ الْجِبَالِ فَقُلْ یَنسِفُهَا رَبِّی نَسْفًا (۱۰۵فَیَذَرُهَا قَاعًا صَفْصَفًا (۱۰۶) لَّا تَرَىٰ فِیهَا عِوَجًا وَلَا أَمْتًا ) .

(سوره مبارکه طه آیات ۱۰۷و۱۰۶و۱۰۵)

دعایی مجرب برای رفع مشکلات پوستی (مثل جوش و لک و …)

دعای شریف ذیل را در کاغذ بدون خط و با گلاب و زعفران بنویسد و در آب پاک حل کند و سه روز متوالی موضع مورد نظر را با آن آب شستشو دهد. آب پس از شستشو را پای یک درخت بریزد. مشکلات پوستی را کاملا برطرف میکند:

اللهم عادتک الاحسان و عادتی الاسائه فلا تغیر عادتک بعادتی

دعا کردن برای رفع جوش خرافات نیس؟ من خودم ادم معتقدیم ولی واسه این مورد دعا نمیکنن درمان میکنن

در کنارش دعا هم میشه کرد. مثلا شما امتحان داری هم درس می خونی هم دعا می کنی. البته من با نظر شما هم موافقم اگه منظورتون اینه که تنها با دعا کردن نمیشه راهی از پیش برد.باید وسیله رو هم مهیا کرد.

دعای زیبا شدن صورت – دعای زیبایی پوست و چهره چند دعای مجرب مربوط به زیبا شدن پوست و صورت و چهره د ...

وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الْجِبَالِ فَقُلْ يَنْسِفُهَا رَبِّي نَسْفًا ﴿۱۰۵﴾
و از تو در باره كوهها مى ‏پرسند بگو پروردگارم آنها را [در قيامت] ريز ريز خواهد ساخت (۱۰۵)

فَيَذَرُهَا قَاعًا صَفْصَفًا ﴿۱۰۶﴾
پس آنها را پهن و هموار خواهد كرد (۱۰۶)

لَا تَرَى فِيهَا عِوَجًا وَلَا أَمْتًا ﴿۱۰۷﴾
نه در آن كژى مى ‏بينى و نه ناهموارى (۱۰۷)