2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استارتر شما یه آزمایش کامل بدین و سونوگرافی برین . از ژل شست و شو و آبرسان استفاده کنید 

کیست تخمدان ندارین؟

راکوتان هم سر خود نباید مصرف کنیدا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

هند بخاطر جمعیتشه ک شده اول وگرنه درصد بگیری ایران بزرگ ترین کشور از نظر خرافات و جهل و نادانیه

🖒🖒🖒

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌
ووای خداااا من که گفتم خودمم بهش گفتم برو دکتر  اما گفت تو که عضو نی نی سایت هستی بگو اونجا هم& ...

برای هرکس که میخوای بگو اول ازمایش بده سونوگرافی بره تا مشکلش معلوم بشه من میتونم ژل شست و شو معرفی کنم اما تا نره دکتر و تغذیه اش سالم نشه کامل خوب نمیشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من همیشه صورتم جوش داره

گاهی خیلی شدید، مخصوصا وقتی مدت طولانی رابطه ج ندارم

ولی این ماه صورتم جوش نزد، و مثل آینه صاف و درخشانه،

دو تا کار مهم کردم

مصرف شکر و شیرینی رو به شدت کم کردم(چون رژیم کالری شماری دارم، چیزهایی میخورم که برام مفید باشه)

حتما هر روز ۸ لیوان آب خوردم(چون دفه قبل موقع رژیم آب نمی خوردم، غلظت خون گرفتم)

و این دفه موقع پریودی هر روز دو تا فنجون دم کرده آویشن خوردم، ۷ روز خونریزی داشتم، خوشرنگ و قرمز، 

دفه های پیش موقع پریودی سردی می خوردم ، لخته خون دفع می کردم و ۴_۵ روزه قطع می شد، و صورتم جوش میزد.

امیدوارم به درد کسایی که جوش دارن بخوره،

برای از بین بردن جوش در بدن : 

امام صادق علیه السلام فرموده اند : هر گاه احساس کردی که بدنت جوش زده انگشت سبابه خود را بر آن

گذاشته و دور آن را خط کشیده و هفت بار بگو :

لا اله الا الله الحلیم الکریم

و در مرتبه هفتم آن را با انگشت سبابه به شدت فشار ده

منبع : بحار الانوار ج 95 ص 82

2790
2778
2791
2779
2792