2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استارتر شما یه آزمایش کامل بدین و سونوگرافی برین . از ژل شست و شو و آبرسان استفاده کنید 

کیست تخمدان ندارین؟

راکوتان هم سر خود نباید مصرف کنیدا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

هند بخاطر جمعیتشه ک شده اول وگرنه درصد بگیری ایران بزرگ ترین کشور از نظر خرافات و جهل و نادانیه

🖒🖒🖒

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌
ووای خداااا من که گفتم خودمم بهش گفتم برو دکتر  اما گفت تو که عضو نی نی سایت هستی بگو اونجا هم& ...

برای هرکس که میخوای بگو اول ازمایش بده سونوگرافی بره تا مشکلش معلوم بشه من میتونم ژل شست و شو معرفی کنم اما تا نره دکتر و تغذیه اش سالم نشه کامل خوب نمیشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من همیشه صورتم جوش داره

گاهی خیلی شدید، مخصوصا وقتی مدت طولانی رابطه ج ندارم

ولی این ماه صورتم جوش نزد، و مثل آینه صاف و درخشانه،

دو تا کار مهم کردم

مصرف شکر و شیرینی رو به شدت کم کردم(چون رژیم کالری شماری دارم، چیزهایی میخورم که برام مفید باشه)

حتما هر روز ۸ لیوان آب خوردم(چون دفه قبل موقع رژیم آب نمی خوردم، غلظت خون گرفتم)

و این دفه موقع پریودی هر روز دو تا فنجون دم کرده آویشن خوردم، ۷ روز خونریزی داشتم، خوشرنگ و قرمز، 

دفه های پیش موقع پریودی سردی می خوردم ، لخته خون دفع می کردم و ۴_۵ روزه قطع می شد، و صورتم جوش میزد.

امیدوارم به درد کسایی که جوش دارن بخوره،

برای از بین بردن جوش در بدن : 

امام صادق علیه السلام فرموده اند : هر گاه احساس کردی که بدنت جوش زده انگشت سبابه خود را بر آن

گذاشته و دور آن را خط کشیده و هفت بار بگو :

لا اله الا الله الحلیم الکریم

و در مرتبه هفتم آن را با انگشت سبابه به شدت فشار ده

منبع : بحار الانوار ج 95 ص 82

2790
2778
2791
2779
2792