2777
2789
عنوان

سیسمونی من

364 بازدید | 50 پست

اول از همه بگم که من سیسمونی رو به خواست همسرم خودمون میخریم نه خانواده من چون جهاز من زیاد بردم  شوهرم میگه همونم وظیفه من بوده خودت دوست داشتی بخری اوردی من چیزی نگفتم ولی سیسمونی رو نمیذارم دوست دارم وسایل بچه ام خودم بخرم نه کس دیگه ... مادرمم گف باشه پس یه طلا در حدـ20تومن براخودت میخرم یه تیکه کوچیک هم برا نی نی ...خواهر شوهر کوچیکم هم با من باردار بود ـ2ماه جلوتر بود الان زایمان کرده... مادر شوهرم چند بارتیکه انداخته پشت تلفن چرا مادرت نمیخره .البته ما رسم داریم اما دروغ گفتم رسم نداریم چون سالی یه بار همو میبینیم  شهرستانن حوصله جر و بحث نداشتم ... هی پشت تلفن میگه من برا دخترم خریدم ..یه بار هم شوهرم گفته چیزای که تو خریدی قشنگ نیس اصلا گفتن هم نداره هی میگی ولی باز میگه تیکه میندازه برا زایمانم میاد میدونم یه تیکه میندازه بگین چی جوابش بدم ..هرچند ما رسم  داریم مادر شوهر یه سرویس طلا بده ولی این نمیده بهم اما من حوصله تیکه هاش ندارم چی جوابش بدم؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کار خوبی میکنی

از نظر من سیسمونی وظیفه پدر بچه هست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیگفتین بهش که خودتون می‌خرین، من خودم خریدم ولی گفتم مادرم خریده 

اخه هی پرسید گف مامانت از الان بخره تا دنیا اومدنش تموم شه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اووف اسی مادرشوهر منم میاد ازشهرستان چند وقت دیگه چجوری تحملشون کنیم😫

من دعا میکنم اصلا نیاد برا زایمانم

هیچی ولش کن بخدا راحت ترین و بی دردسر ترین راه بی محلی و بی توجهیه

هی میگه تا ج ندی دست بردار نیس 

اخه هی پرسید گف مامانت از الان بخره تا دنیا اومدنش تموم شه

بگو باش 

ولی ب مادرت نگو بخره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

طلای مامانت نشون بده بگو پسرت گفت سیسمونی بدن هم ما نمیگیریم ولی مادرم قبول نکرد دست خالی باشم برا خودم و بچم هم قیمت پول سیسمونیم طلا خرید ، بگو اگر مشگلی هست به پسرتون بگید وگرنه مادر من سر پول سیسمونیم نمونده وگرنه طلا هم نمیگرفت