اول از همه بگم که من سیسمونی رو به خواست همسرم خودمون میخریم نه خانواده من چون جهاز من زیاد بردم شوهرم میگه همونم وظیفه من بوده خودت دوست داشتی بخری اوردی من چیزی نگفتم ولی سیسمونی رو نمیذارم دوست دارم وسایل بچه ام خودم بخرم نه کس دیگه ... مادرمم گف باشه پس یه طلا در حدـ20تومن براخودت میخرم یه تیکه کوچیک هم برا نی نی ...خواهر شوهر کوچیکم هم با من باردار بود ـ2ماه جلوتر بود الان زایمان کرده... مادر شوهرم چند بارتیکه انداخته پشت تلفن چرا مادرت نمیخره .البته ما رسم داریم اما دروغ گفتم رسم نداریم چون سالی یه بار همو میبینیم شهرستانن حوصله جر و بحث نداشتم ... هی پشت تلفن میگه من برا دخترم خریدم ..یه بار هم شوهرم گفته چیزای که تو خریدی قشنگ نیس اصلا گفتن هم نداره هی میگی ولی باز میگه تیکه میندازه برا زایمانم میاد میدونم یه تیکه میندازه بگین چی جوابش بدم ..هرچند ما رسم داریم مادر شوهر یه سرویس طلا بده ولی این نمیده بهم اما من حوصله تیکه هاش ندارم چی جوابش بدم؟؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
طلای مامانت نشون بده بگو پسرت گفت سیسمونی بدن هم ما نمیگیریم ولی مادرم قبول نکرد دست خالی باشم برا خودم و بچم هم قیمت پول سیسمونیم طلا خرید ، بگو اگر مشگلی هست به پسرتون بگید وگرنه مادر من سر پول سیسمونیم نمونده وگرنه طلا هم نمیگرفت