2777
2789
عنوان

سیسمونی من

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 50 پست
خب چرا گفتی خونوادت نمیخرن؟ با شوهرت هماهنگ میکردی میگفتی خونواده ی خودت پول دادن هر چی دوست دارین ب ...

دروغ نمیتونم بگم و مادرم داره نزدیک 30تومن طلامیخره والا چیز های که این برا دخترشخرید 5تومن میشد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من همون اول به مادرشوهرم گفتم 

بچه ی ماست ، تو شکم منه ، فامیلی یکی دیگه میره تو شناسنامش 

بعد مامانم سیسمونی بخره؟!!

اصلا نزاشتم یه کلام حرف بزنه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سیسمونیمو نذاشتم مامانم بگیره

البته خانواده شوهرمم گفتن نگیره

چه معنی میده بچه منو بابام سیسمونی بده؟؟؟؟؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
طلای مامانت نشون بده بگو پسرت گفت سیسمونی بدنن من نمیگیریم ولی مادرم قبول نکرد دست خالی باشم برا خود ...

شوهرم بهشونگفته ولی اینا دهنشون بسته نمیشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

محل نده

چه وقت حاملگی چه بعدزایمان آرامش نداشته باشی بیچاره ای...

بگو مادرجان بجا خریدن کلی خرت و پرت که شاید زیاد استفاده بچم نشه ترجیح میدن بهمون طلا بدن که ارزشش زیاد میشه. زندگی دخترشون براشون مهمتر از حرف چهارتا خاله زنک فضوله

دنیا فدای لبخندهای دخترم...
من دعا میکنم اصلا نیاد برا زایمانم

منم همینطور.به همسرم گفتم بگو امسال نیان اینجا من یه دختر دیگه هم دارم نمیتونم هم به اونا برسم هم اینا حداقل بالای ده روز میمونن اصلا حوصلشونو ندارم اگه برازایمان هم نرسن بیان هفته های بعدش میان .تو راهی چیزی نداری

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
من دعا میکنم اصلا نیاد برا زایمانم

بگو مامانم هست پیشم شما زحمت نکش تو این اوضاع ویروسو اینا اذیت میشید😑😕

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
دروغ نمیتونم بگم و مادرم داره نزدیک 30تومن طلامیخره والا چیز های که این برا دخترشخرید 5تومن میشد

همون پول سیسمونی رو داره مادرت برات طلا میخره دیگه بنده خدا.چه مادرشوهر رو داری داریا 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

اصلا بنداز گردن شوهرت بهش تذکر بده  که مادرت برات طلا میخواد بخره  ...والا آدم استرسش خیلی کمه فکرو خیال حرفای بی معنی یه عده ام رومخ میره 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اصلا بنداز گردن شوهرت بهش تذکر بده  که مادرت برات طلا میخواد بخره  ...والا آدم استرسش خیلی ...

عزیزم شوهرم بهش گفته این چیزای که تو برا دخترت خریدی اصلا قیمتی نیس که هی پز میدی جلو زنم مادر خانومم طلا داده دخترش تو هم خیلی دلت رسم و رسوم میخواد بیا اجراش کن رسمو برا خانومم طبق رسم سرویس طلا بخر موقت ساکت شده ولی وقتی بیاد باز میگه میدونم  یعنی جلو شوهرم نمیگه دیگه خودم باشم و مادرم میگه

همون پول سیسمونی رو داره مادرت برات طلا میخره دیگه بنده خدا.چه مادرشوهر رو داری داریا 

رو مخه خدا رو شکر سالی یه بار میبینمش برا همین شوهرم میگه سکوت کن ارزش نداره برا سالی یه بار واقعا چیزی بگی ناراحتی پیش بیاد ... در ضمن رسم سیسمونی ما تخت و کمد با مادر شوهره که از زیزش در رفته یعنی نداره هم که بده به ما حدا رو شکر 

بگو مامانم هست پیشم شما زحمت نکش تو این اوضاع ویروسو اینا اذیت میشید😑😕

دعا کنید نیاد البته خودش به دلش نیس چون دخترش تازه زاییده اما پدرشوهرم گف هرجور شده میفرستمش برا تو هم بیاد

چقد میمونن خونتون اگه بیان😫

خودش تنها میاد اگر بیاد  معمولا نمیاد اینجا یا هم  یک هفته مونده این جند سال اینسری نمیدونم چه قدر بمونه

منم همینطور.به همسرم گفتم بگو امسال نیان اینجا من یه دختر دیگه هم دارم نمیتونم هم به اونا برسم هم ای ...

دلم میخواد نیاد واقعا تحملش ندارم بیاد کنایه بندازه دخترش چند روز پیش کلی پول داد برا سزارین اختیاری به من میگه تو دیگه طبیعی بیار خوب نیس سز منم گفتم برا دخترت خوب بود برا من بد شد  لابد