اول از همه بگم که من سیسمونی رو به خواست همسرم خودمون میخریم نه خانواده من چون جهاز من زیاد بردم شوهرم میگه همونم وظیفه من بوده خودت دوست داشتی بخری اوردی من چیزی نگفتم ولی سیسمونی رو نمیذارم دوست دارم وسایل بچه ام خودم بخرم نه کس دیگه ... مادرمم گف باشه پس یه طلا در حدـ20تومن براخودت میخرم یه تیکه کوچیک هم برا نی نی ...خواهر شوهر کوچیکم هم با من باردار بود ـ2ماه جلوتر بود الان زایمان کرده... مادر شوهرم چند بارتیکه انداخته پشت تلفن چرا مادرت نمیخره .البته ما رسم داریم اما دروغ گفتم رسم نداریم چون سالی یه بار همو میبینیم شهرستانن حوصله جر و بحث نداشتم ... هی پشت تلفن میگه من برا دخترم خریدم ..یه بار هم شوهرم گفته چیزای که تو خریدی قشنگ نیس اصلا گفتن هم نداره هی میگی ولی باز میگه تیکه میندازه برا زایمانم میاد میدونم یه تیکه میندازه بگین چی جوابش بدم ..هرچند ما رسم داریم مادر شوهر یه سرویس طلا بده ولی این نمیده بهم اما من حوصله تیکه هاش ندارم چی جوابش بدم؟؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ی ماست ، تو شکم منه ، فامیلی یکی دیگه میره تو شناسنامش
بعد مامانم سیسمونی بخره؟!!
اصلا نزاشتم یه کلام حرف بزنه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
چه وقت حاملگی چه بعدزایمان آرامش نداشته باشی بیچاره ای...
بگو مادرجان بجا خریدن کلی خرت و پرت که شاید زیاد استفاده بچم نشه ترجیح میدن بهمون طلا بدن که ارزشش زیاد میشه. زندگی دخترشون براشون مهمتر از حرف چهارتا خاله زنک فضوله
منم همینطور.به همسرم گفتم بگو امسال نیان اینجا من یه دختر دیگه هم دارم نمیتونم هم به اونا برسم هم اینا حداقل بالای ده روز میمونن اصلا حوصلشونو ندارم اگه برازایمان هم نرسن بیان هفته های بعدش میان .تو راهی چیزی نداری
عزیزم شوهرم بهش گفته این چیزای که تو برا دخترت خریدی اصلا قیمتی نیس که هی پز میدی جلو زنم مادر خانومم طلا داده دخترش تو هم خیلی دلت رسم و رسوم میخواد بیا اجراش کن رسمو برا خانومم طبق رسم سرویس طلا بخر موقت ساکت شده ولی وقتی بیاد باز میگه میدونم یعنی جلو شوهرم نمیگه دیگه خودم باشم و مادرم میگه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
همون پول سیسمونی رو داره مادرت برات طلا میخره دیگه بنده خدا.چه مادرشوهر رو داری داریا
رو مخه خدا رو شکر سالی یه بار میبینمش برا همین شوهرم میگه سکوت کن ارزش نداره برا سالی یه بار واقعا چیزی بگی ناراحتی پیش بیاد ... در ضمن رسم سیسمونی ما تخت و کمد با مادر شوهره که از زیزش در رفته یعنی نداره هم که بده به ما حدا رو شکر
منم همینطور.به همسرم گفتم بگو امسال نیان اینجا من یه دختر دیگه هم دارم نمیتونم هم به اونا برسم هم ای ...
دلم میخواد نیاد واقعا تحملش ندارم بیاد کنایه بندازه دخترش چند روز پیش کلی پول داد برا سزارین اختیاری به من میگه تو دیگه طبیعی بیار خوب نیس سز منم گفتم برا دخترت خوب بود برا من بد شد لابد