2777
2789
عنوان

سیسمونی من

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 50 پست
بگو ما رسم داریم تو سرویس طلا بدی .حواست باشه برات بد نشه😉😃

بهش گفتم بحث رو عوض کرد چون واقعا رسم داریم ما مال دوتا شهر مختلفیم با شوهرم اختلاف زسم زیاد داریم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودش تنها میاد اگر بیاد  معمولا نمیاد اینجا یا هم  یک هفته مونده این جند سال اینسری نمیدون ...

منم مادرشوهرمه یه برادرشوهر کوچیک هم دارم شونزده ساله باپدرشوهر بیان حداقل حداقل ده روز میمونن کاش نیان

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهرم بهش گفته این چیزای که تو برا دخترت خریدی اصلا قیمتی نیس که هی پز میدی جلو زنم مادر خانوم ...

دیگه خودش باید احترام خودشو نگه داره جلو مامانت زشته چیزی بگه جای تشکر ...مادرشوهر و پدرشوهرمن پوقعی که جهیزیه اوردیم اصلا از مامان  بابام تشکرو اینا نکردن طبقه رسم و رسوم...مامانم بعدا از فامیلا زن داداشم شنیده بود پدرشوهرم گفته عروسمون هیچی نیورده  اینقدر ناراحت شده بود اینجور افراد نمک نشناسن فقط کارای خودشونو میبینن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
محل نده چه وقت حاملگی چه بعدزایمان آرامش نداشته باشی بیچاره ای... بگو مادرجان بجا خریدن کلی خرت و ...

والا حالا مارسم داریم بعد زایمان مادر شوهر برام جشن بگیره خانم کرونا رو بهونه کرده حالا چند روزه دخترش زاییده سرگرم اونه زنگ نمیزنه تیکه بندازه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دلم میخواد نیاد واقعا تحملش ندارم بیاد کنایه بندازه دخترش چند روز پیش کلی پول داد برا سزارین اختیاری ...

ببین فقط اگه بی زبون باشی سرخورده میشی من تازه الان فهمیدم بعد ده سال 😐.

دیگه خودش باید احترام خودشو نگه داره جلو مامانت زشته چیزی بگه جای تشکر ...مادرشوهر و پدرشوهرمن پوقعی ...

اصلا حالیش نیس چندین بار جلو مامانم گفته  ما عروس غریب نمیخواستیم  برا پسرمون مجبورمون کرد اومدیم  خاستگاری حالا جاریمم هم غریبه  برا اونم همینو میگه ... مامانم ناراحت شد خیلی ..شوهرم زد جواب مادرش داد بازهم از رو نمیره همیشه میگه با اینکه اگر جلو شوهرم بگه خدا روشکر هوامو داره جوابش میده

ببین فقط اگه بی زبون باشی سرخورده میشی من تازه الان فهمیدم بعد ده سال 😐.

همچین بی زبون نیستم یعنی عادت دارم در لحظه جوابش بدم و دیگه بحث رو کش ندم و به شوهرم منتقل نکنم حرفو وناراحتی پیش نیارم

دعا کنید نیاد البته خودش به دلش نیس چون دخترش تازه زاییده اما پدرشوهرم گف هرجور شده میفرستمش برا تو ...

تحفه میخوادبفرسته😂😂

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
منم مادرشوهرمه یه برادرشوهر کوچیک هم دارم شونزده ساله باپدرشوهر بیان حداقل حداقل ده روز میمونن کاش ن ...

نه این خودش تنها میاد ..البته من مهمانوازم دوست دارم بیان ولی این شرایط نه اونم بیاد تیکه بندازه دلم میخواد زایمان دخترشو بهونه کنه بگه هنوز نوزاده بچش نیاد

تحفه میخوادبفرسته😂😂

والا پدرشوهرم بنده خدا فک میکنه داره کمکی میفرسته

والا حالا مارسم داریم بعد زایمان مادر شوهر برام جشن بگیره خانم کرونا رو بهونه کرده حالا چند روزه دخت ...

وقت من که از رسم و رسومات خودشون این یادشون بود که باید مامان من تو سیسمونی پارچه کت و شلوار برای بابای بچه و لباس مجلسی و چادر مجلسی برای من بذارن که مهمون میاد بپوشم...

کلا دوران‌جهاز خریدنم و دخالتاشون یادم بود سر سیسمونی نذاشتم حرف بزنن کلا انقد بی محلی کردم که ساکت شدن

اینم بگم پول سیسمونیمو خودم دادم مامانم بخره ولی کسی نفهمید...چه گناهی دارن بنده خداها...

دنیا فدای لبخندهای دخترم...
اوووف من حوصله مهمون ندارم اصلا

نه من دوست دارم اما این دستپختش افتضاحه وقتی میاد اصرار داره باز خودش بپزه من اصلا نمیتونم حوراکاش بخورم  یا تیکه میندازه ب خاطر سیسمونی  یا گیر میده بچه حتما قنداق باشه نیتونم سکوت کنم ...

والا پدرشوهرم بنده خدا فک میکنه داره کمکی میفرسته

توباز خوبه پدرشوهرت خوبه ...پدرشوهرمن پارسال آبرو منو که چرا نمیرم کمکشون مث عروس فلانی برد خدا ازش نگذره

نه من دوست دارم اما این دستپختش افتضاحه وقتی میاد اصرار داره باز خودش بپزه من اصلا نمیتونم حوراکاش ب ...

حالا خداییش واسه من گیر نمیده یا تیکه نمیندازه دستپختشم عالیه ها من وقتی میاد اصلا غذا نمیپزم خودش میپزه و میشوره .الان شما اینجوری گفتی نظرم برگشت خداییش خدا خیرت بده