2777
2789
عنوان

سیسمونی من

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 50 پست
وقت من که از رسم و رسومات خودشون این یادشون بود که باید مامان من تو سیسمونی پارچه کت و شلوار برای با ...

خوب کردی من اصلا شوهرم میگه نه حتی سر جهاز هم میگف شوهرم بهم برمیخوره وسایل خونه من رو پدر زنم بخره الان خونه هم من بابام بهم داده زندگی میکنیم توش بذون اجاره و پول اب و برق هیچی نمیدیم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حالا خداییش واسه من گیر نمیده یا تیکه نمیندازه دستپختشم عالیه ها من وقتی میاد اصلا غذا نمیپزم خودش م ...

خب پس خوش به حالت .خدا رو شکر کن مهمون حبیب خداس وقتی میاد برکت میاد وقتی میره درد و بلا رو از خونتون میبره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توباز خوبه پدرشوهرت خوبه ...پدرشوهرمن پارسال آبرو منو که چرا نمیرم کمکشون مث عروس فلانی برد خدا ازش ...

نه راستش من نوروز میرم اونم هفته دوم مثل مهمون میرم یه هفته  دست به سیاه سفید نمیزنم  بعدش دیکه اینا رو نمیبینم تا نوروز بعدی

وقت من که از رسم و رسومات خودشون این یادشون بود که باید مامان من تو سیسمونی پارچه کت و شلوار برای با ...

من اصلا رسم سیسمونی رو باهاش مشکل دارم حالا بابای من خدا بهش بیشتر بده ندار نیس اما من چون جهاز خیلی اوردم شوهرم راضی نیس به سیسمونی میگه خیلی بهم لطف داشتن دیکه نمیتونم جبران کنم ...