2777
2789
عنوان

ای حنا حنا

301 بازدید | 13 پست

سلام ب همگی خوبین

من موهام خیلی ریزش داره 

بهم گفتن حنا بذارم خوب میشه

با چی بذارم ک قشنگ بشه 

و اینکه برا رنگ کردن بعدش خراب نمیشه موهام

ممنون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای حنا حنا بیا به بالینم😂😂 اگه حنا گذاشتی دیگ بعدها نمیتونی رنگ کنی موهاتو اینم درنظر بگیر

😂😂😂

از همینش میترسم

بدون رنگ هم همينطوریه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گل دختر من با مورد و روغن سبوس برنج و قهوه و روناس و یه کوچولو اکسیدان و ماست برای دخترم ریختم ...اونقدر موهاش خوشگل وشفاف شد ...هرجا می ره می گن کی موهاتو رنگ کرده .....دوهفته پشت سرهم ریختم ...ریزش هم کم شده 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
میگن قهوه بریز توش تقریبن موهات نسکافه ای میشه ی تخم مرغم بزن توش قشنگ قاطی کن

ممنون گلی شما گذاشتی 

رنگش زیاد مهم نیست

میخوام انشالله برا بعد کرونا عروسی داداشمه مش بذارم 

میترسم نشه   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گل دختر من با مورد و روغن سبوس برنج و قهوه و روناس و یه کوچولو اکسیدان و ماست برای دخترم ریختم ...

راستی یه دونه تخم مرع محلی هم ریختم‌

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام گل دختر من با مورد و روغن سبوس برنج و قهوه و روناس و یه کوچولو اکسیدان و ماست برای دخترم ریختم ...

ممنونم عشق جان برا پسرم میذارم 

از بعدش میترسم برا خودم 

😅😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عشق جان برا پسرم میذارم  از بعدش میترسم برا خودم  😅😅

خوب دختر من۲۳ ساله شه ......گل دختر ....اما بعدا نمی تونی رنگ کنی ....چون رنگ نمی گیره