سلام گل دختر من با مورد و روغن سبوس برنج و قهوه و روناس و یه کوچولو اکسیدان و ماست برای دخترم ریختم ...اونقدر موهاش خوشگل وشفاف شد ...هرجا می ره می گن کی موهاتو رنگ کرده .....دوهفته پشت سرهم ریختم ...ریزش هم کم شده
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام گل دختر من با مورد و روغن سبوس برنج و قهوه و روناس و یه کوچولو اکسیدان و ماست برای دخترم ریختم ...
راستی یه دونه تخم مرع محلی هم ریختم
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
ممنونم عشق جان برا پسرم میذارم از بعدش میترسم برا خودم 😅😅
خوب دختر من۲۳ ساله شه ......گل دختر ....اما بعدا نمی تونی رنگ کنی ....چون رنگ نمی گیره