2777
2789
عنوان

مثانه سرد و تکرر ادرار پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 23756 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من بردم ازمایشاش خوب بود..خواستن نوارنثانه بگیرن که نبردمش...پسر شماهم روزهایی که تکرر ادرار میگیرش کنترل ادرارشم کم میشه ؟؟یعنی قطره اولش نشتی میزنه؟؟

عاشقتم خدا
عزیزم پسرتون تکرر ادرارش چطوره؟هرچندساعت میره دستشویی،؟حجم ادرارش هربار چقدره؟

یه روزایی اگه اصلا سردی نخورده باشه خوبه..مثلا ۴ ساعت یبار

اما اگه ماست و شیر و میوه های تابستانی بخوره دو دیقه یبار دستشویی میره و مقدار ادرارشم واقعا زیاده..بعدم زود پوستش خشک میشه بچم...امتحان کردم سیاهدانه و عسل خوبه براش..و چرب کردن مثانه با روغن گلسرخ..ولی باز یه سردی میخوره شروع میشه

خدای مهربونم دوستت دارم
عزیزم دکتر اتوکش علت تکرر ادرار پسرتون چی گقت؟؟؟الان اوضاعش چطوره؟هرچند ساعت میره سروییس؟؟

عزیزم دکتراتوکش با اینکه تعریفشو زیاد شنیدم اما بسییار با عجله ویزیت میکنه..گفت کریستال تو ادرارش داره

اما تو هیچ کدوم آزمایشاتش کریستال تو ادرار نداشت 

الان بهش سردی نمیدم خداروشکرررر خیلییی بهتره

اگه سردی نخوره تا چهار پنج ساعتم نمیره

ولی ماست و میوه های تابستانی و بخصوص البالو گوجه سبز بخوره دقیقا هر یک ربع باید بره دستشویی

خدای مهربونم دوستت دارم
پس ازکجا گفت کریستال داره..داروهم براش تجویزکرد؟؟ پسرمنم عین پسرشماست گاهی قطره اولشم نمیتونه کنترل ...

واقعا نمیدونم  چه حساب اینو گفت..از بس هول هولکی مریضها رو میبینه

میدونی من چهارماه الکی و بی دلیل و فقططط به تجویز دکتراتوکش به پسرم شربت پلی سیترات دادم..خیلییی هم بدتر شد..چون اون شربت بسیار ترش هست و ماده اصلیش به گفته دکتراتوکش لیمو و سرکه هست که هردوتاشم برای پسر من  سردی بود.

وقتی این شربت رو قطع کردم و شروع کردم به دادن گرمیجات به پسرم .خرما و عسل و سیاهدانه و چرب کردن مثانش 

خداروشکرررر خیلییی خوب شده..

شبا دوازده ساعت رو میخوابه و اصلا برای  دستشویی بیدار نمیشه و نداره...

شما هم پسرت رو ببند به گرمیجات .موقع خواب شلوارپاش کن مثانه و بیضه هاش سرد نشه

حتماااا قبل ازخواب با روغن سیاهدانه اصل یا روغن گلسرخ اصل مثانه پسرتون رو چرب کنید

اصالا و ابدا مدتی شیر و ماست نده.و میوه های تابستانی و همه سردیجات رو کنار بزار.گوشت هم فقطط گوشت گوسفند و بوقلمون گرمی هستن

گوشت گوساله و مرغ سردیه یه مدت نده تا خوب بشه

ماهی م اصلاااا و ابدا

خدای مهربونم دوستت دارم

من تلفنی با دکتر شمشیرگران که نیشابور ویزیت میکنه ..علائمش گفتم  گفت این بچه عفونت داره بهش عرق خارشتر بده هرروز بخوره هرچی گفتم تاحالا ازمایشش خوب بوده وعفونت نداشته قبول نکرد فقط گفت عرق خارشتر بده😐شماهم پسرتون درخواب وبیداری سروگردنش خیلی عرق میکنه؟؟

عاشقتم خدا

باورکن شاید یکسال بشه که دارم هرشب روغن مالی میکنم بدنش و..ولی توتغذیه صددرصد نمیتونم کنترلش کنم.افسرده شده بچم میگه من کی خوب میشم استرس گرفته هروقت چیزی میخاد بخوره میترسه اولش میپرسه مامان بخورم جایی که میرم بقیه تعجب میکنن 😔دوسین هم گاهی بهش میدم الان تخمه کدو دارم بهش میدم

عاشقتم خدا
هرموقع میره ادرارکنه همون قدرکه اشامیدنی خورده حتی کمترررررر ولی میره چون نمیتونه خودشونگهداره...من ...

دوست عزيز مشكل بچتون برطرف شد پسر منم شش سالشه همين مشكل براش پيش اومد ديگه داريم از غصه ميميريم ازمايش و سونو دو بار انجام داديم مشكلي نداره حجم ادرارش هم كمه اب زياد نميخوره ... شما ازمايش ٢٤ ساعته هم داديد؟

دوست عزيز مشكل بچتون برطرف شد پسر منم شش سالشه همين مشكل براش پيش اومد ديگه داريم از غصه ميميريم ازم ...

من پسربزرگم مبتلا ب دیابته یکساله ک شش سالشه....پسرکوچیکمم اونهمه ازمایش اینادادیم سالمه ...تکرر ادرارش کم شده ابم کم میخوره...نگواز سردی بوده

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید