2777
2789
عنوان

مثانه سرد و تکرر ادرار پسرم

23719 بازدید | 122 پست

سلام مامانای عزیز..

پسر من حدودا چند چهارماهه دچار تکرر ادرار شده و هر وقت سردی بخوره مثل ماست و شیر و خیار و هندوانه و میوه های تابستان و کلا خیلییی چیزای سرد دیگه دچار تکرر ادرار میشه.درصورتیکه قبلا هر پنج شش ساعت یبار میرفت دستسویی.الان خیلی زیاد میره...و ادرارشم زیاده

دیگه اینکه همش خرما میدم و دوسین و روغن سیاهدانه چرب میکنم کمی بهتر میشه .ولی الان که مهد میره بخاطر میش دبستانی خب اونجا شیر و ماست میدن خب بچست دلش میخواد..

چکار کنم

راه حلی دارید؟

حجامت اثر داره؟مثانش گرم بشه؟

اهاا یادم رفت بگم هر وقت میره حمام اونروز خیلییی خوبه .فکر کنم بخاطر گرمای آب خوب میشه.ولی باز برمیگرده

خدای مهربونم دوستت دارم

دوستانی  که بلیط هواپیما رو انتخاب می کنند می تونند از سایت دیجی چارتر ارزونترین بلیط ها رو تهیه کنند.

تازه می تونند از کوپن با کد تخفیف app99 استفاده کنند و تا 200 هزار تومان تخفیف بلیط هواپیما بگیرند و تراسفر فرودگاهی شون هم رایگان میشه

برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

کد تخفیف بلیط

https://digicharter.ir/Blog-30652-کد-تخفیف-بلیط-هواپیما-و-بلیط-چارتر.html

دیجی چارتر ارزانترین بلیط هواپیما را از بخواه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکار بردم همه ازمایشاتش سالم بود.دکتر اتوکش بردم

اعصابم خورده آخه قبلا اینطوری نبود بچم..خیلی غصم میگیره.هیچی نمیتونم بهش بدم

همش خرما عسل سیاهدانه گرمی موز

آخه تا کی؟

خدای مهربونم دوستت دارم
منم پسرم سه سالشه نزدیک سه ماهه تکرر ادرارش خیلی زیادشده...بردمش ازمایش سالمه خداروشکر فقط تندتند می ...

اونوقت دستشویی میره ادرارش زیاده یا کمه؟

خدای مهربونم دوستت دارم