2777
2789
عنوان

مثانه سرد و تکرر ادرار پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 23756 بازدید | 122 پست
گف شبا قبل خواب زیر شکم با روغن گل سرخ ماساژ بده دوسین هر 12 ساعت بادکش زیر شکم و کمر 21 جلسه یک روز ...

دوستانی که این مشکلو دارین منم با پونه اویشن موافقم چون وقتی به پسرم میدادم پونه اویشن خیلی بهتر میشد میخوام بازم بهش بدم 

خداروشکر اصلا مثل اونوقتا نیست ولی مثانه سرد هرکاریش کنی سرده کلا ماست و دوغ رو خیلی کم میخوره..هراز ...

واقعا نارحت شدم میبینم بچه به این کوچیکی دچار این بیماری شده  

خودمم با 38 سال حدود 10 ساله درگیر این بیماری هستم کلی هم درمان پزشکی کردم فایده نداشت فقط مدارا میکنم

سراغ ماست اصلا نرو و همچنین پنیر لبنه چون اونم با ماست درست میشه کلا ماست رو من گذاشتم کنار حتی اگر با گرمیجات هم بخورم فایده نداره کار خودش رو میکنه که هیچی تا چند روزم درگیرم میکنه

پنیر هم بهش میدی با گردو بهش بده طبعش کمی گرمتر بشه و جدیدا فهمیدم شیر گوسفند طبعش گرمه ولی هنوز امتحان نکردم میتونی خودت شیر گوسفند تهیه کنی و باهاش ماست درست کنی شاید اذیت نکنه و پنیر لیقوان تهیه شده از شیر گوسفند بهش بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو یا قرصی نمیشناسید معرفی کنید

پسرتون وقتی تو دستشویی ادرار میکنه ببینیت انسداد خروجی مثانه داره یا نه ؟
یعنی قطع و وصل میشه یا مجبوره زور بزنه یا ادرار خیلی کم فشار میاد و ...

و گفتید روزهایی که حمام میره خوبه علت گرمای ابه به جای حمام بردن میتونید یک تشت کوچیک اب گرم بزارید و بگید چند دقیقه داخلش بشینه من خودم از همین روش استفاده میکنم استفاده از کیسه اب گرم هم مفیده