2777
2789
عنوان

مثانه سرد و تکرر ادرار پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 23734 بازدید | 122 پست
دکار بردم همه ازمایشاتش سالم بود.دکتر اتوکش بردم

اگه ماست دوست داره توی ماستش گل سرخ بریزی توی همون ماست همین سیاه‌دونه رابریز نعنا بریزه...اینا گرمیهو سردی ماستو از بیت میبره..تو شیرش عسل بریز

اگه ماست دوست داره توی ماستش گل سرخ بریزی توی همون ماست همین سیاه‌دونه رابریز نعنا بریزه...اینا گرمی ...

آخه مهد میره چجوری گلسرخ و سیاهدانه تو ماستش بریزم،

همش کولر رو خاموش مبکنم سردش نشه

خفه شدم از گرما

سردش میشه بیشتر میشه تکرر ادرارش

خدای مهربونم دوستت دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت دستشویی میره ادرارش زیاده یا کمه؟

هرموقع میره ادرارکنه همون قدرکه اشامیدنی خورده حتی کمترررررر ولی میره چون نمیتونه خودشونگهداره...من فک میکردم خدایی نکرده دیابت داره ولی همه ازمایشاش سالمه...فقط تکرر ادرارش کلافمون کرده طوری بود که باباش ومن داشتیم ازغصه میمردیم ولی سالمه نمیدونم علت تکرر ادرارش چیه....شیره انگور وخرما وتوت وحلوا ارده بده صبونه حتما

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  
آخه مهد میره چجوری گلسرخ و سیاهدانه تو ماستش بریزم، همش کولر رو خاموش مبکنم سردش نشه خفه شدم از گر ...

تو کیفش بزن و بهش یاد بده که هر وقت خواستی ماست بخوری اینو بریز توش

کولرم روشن کن ولی ی پارچه ببند شکمش

پسر شما چتد وقته اینجوری شده؟

از اول بچگی همین بود زمانی ک پوشک بود تا الان ک ۴ سالشه زمانی ک پوشک بود من سردی میخوردم اون شیر میخورد خیلی سریع پوشکش خیییییییییییس میشد بزرگترم ک شد از پوشک میخواستم بگیرم تا سردی میخورد اصلا دست خودش نبود ۲ دقیقه ای ی بار 🤦‍♀️🤦‍♀️الانم ک یکم بزرگتر شده خودش دیگه بچم میترسه تا پشت سر هم میره دستشویی میگه سردیم شده😁

از اول بچگی همین بود زمانی ک پوشک بود تا الان ک ۴ سالشه زمانی ک پوشک بود من سردی میخوردم اون شیر میخ ...

عزیییزممم

خداحفظش کنه

بچه شما شب تا صبح هم‌بیدار میشه واسه دستشویی؟

خدای مهربونم دوستت دارم
تو اطرافیانتون داشتید همچین موردی؟

اره عزیزم پسرم اینطوره الان نه سالشه گاهی حتی نمیتونه خودش کنترل کنه ویکدفعه دستشوییش شدید میگیره وقطره اولش میچکه تولباسش😔

عاشقتم خدا
از اول بچگی همین بود زمانی ک پوشک بود تا الان ک ۴ سالشه زمانی ک پوشک بود من سردی میخوردم اون شیر میخ ...

پسر منم ازهمون اول فکر کنم اینطوری بود.. کوچیک که بود خیلی ازپوشک نم پس میداد من فکر میکردم یادندارم ببندمش درست🤔نگو علت چیز دیگه ای بوده...هنوز گاهی تکرر میگیره وبی اختیار میشه با اینکه ۹سالشه😔

عاشقتم خدا

[QUOTE=142251379]پسر منم ازهمون اول فکر کنم اینطوری بود.. کوچیک که بود خیلی ازپوشک نم پس میداد من فکر میکردم یادندارم پوست پسر شما هم سفیده میگن بچه های سفید پوست بیشتر اینطورین من بخدا دائما گرمی بهش میدم ولی بازم🤦‍♀️🤦‍♀️