2789
عنوان

اسم ارمیتا

5496 بازدید | 23 پست

دوستان لطفابگین نظرتون درمورداسم آرمیتاچیه؟به نظرتون اسم شیکی هست؟؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
2
50%
۱
2
50%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤔 اون اهنگه پارمیدا افتادم 

میگف علی ارمیتا ن پارمیدا 😂

پارمیدا یو بس لیدی😶 علی میره تو حس خیلی 

قدیمه 😥

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بعضی وقتا یه آدمایی تصورتو از اسمشون داغون میکنن 

آرمیتا هم یکی از اون اسماست برا من

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

اسم قدیمی و بدیه برا الان

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
واقعا؟؟

به خدا, البته این نظر منه, به نظرم اسم دختر باید ناز باشه آرمیتا اسم خیلی نازیه ,در ضمنم اسمیه که قدیمی نمیشه

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
به خدا, البته این نظر منه, به نظرم اسم دختر باید ناز باشه آرمیتا اسم خیلی نازیه ,در ضمنم اسمیه که قد ...

اره منم همین نظرودارم..بین این اسم بااسم روشا نگارایداالنازکدوم میپسندی که شیکتره؟

اره منم همین نظرودارم..بین این اسم بااسم روشا نگارایداالنازکدوم میپسندی که شیکتره؟

بین این اسمایی که گفتین روشا خیلی قشنگه ولی اگه بازم بین آرمیتا و روشا بخوام یکی رو انتخاب کنم من حتما آرمیتا رو انتخاب میکنم, نمیدونم احساس میکنم دخترایی که اسمشون آرمیتاس خیلی شیرین و نازن  

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟