2777
2789
عنوان

دیروز تو باغ...

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست

شما  تند رفتین حتما زیاد چرب بوده که یه آقا متوجه شده چون آقایون با این چیزا کار ندارن....

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بنظرم باید میگف دست خانومم درد نکنه تا اونام یاد بگیرن ...عمدا نکردم که...بخدا دستم سوخت انقد ...

دیگه زیاد توقع  داری.  والا به حال شوهرت دلم سوخت 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
دیگه تصمیم گرفم خیبلی کمک نکنم چون لیاقت ندارن حتی تشکر کنن

عزیز خونواده شوهرت رو مثل خانواده خودت بدون

اگه خانواده خودت بودن. نظرت هم‌ همین بود....

جوری که دوست داری زن داداشت با شما برخورد کنه شما  هم‌اونجور باشین

چون اونا گفتن بهت برخورده 

خوبه نمیگی برادر شوهرم دید من سرخ میکنم‌عمدا گفت