2777
2789
عنوان

دیروز تو باغ...

244 بازدید | 21 پست

دیروز رفته بودیم باغ مادرشوهرمینا ظهری بود موقع ناهار دیدم خیلی کار دارعه گفتم سیب زمینی هاشو بگیرم سرخ کنم کمکش کنم ...اینم بگم خیلی کم کمک میکنم خونش از اول ...ازونایی نیستم که کاراشو کنم و...که ماهیتابه ش کج بو و شیب داشت و کلا خراب بود یکم روغن زیاد ریختم نسوزه بخاط شیب ش...حالا سر سفره برادرشوهرم گف مانان چه خبره انقد روغن زیختی مادرشوهرم اشاره کردبه من و گف  که من  سرخ کردم با یه حالت خنده...انقد ماراحت شدم گفتم مشکل از ماهیتابه تونه کجه شیب داره دوالا میسوخت...شوهرمم با اینکه همیشه طرف منه نمیدونم چرا سکوت کرد بهش گفتم دفه اخرت باشه سکوت میکنی باید یچیزی میکفتی حتی به شوخی...به شوهرمم گفتم دیگه در این حد م کار نمیکنم عوض دستش درد نکنه شونه...موافقین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنطرم یکم زود بهت برمیخوره ینی حق داشتی بگی ماهیتابه خراب بوده ولی ب شوهرت ن🤷‍♀️👀

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

سخت گرفتی ب نظرم 

من اگه بودم بشقابو از جلوش برمیداشتم با شوخی بعش میگفتم حالا ک چربه نخور 

شوهرت بنده خدا چی بگه خب 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

منم خوش ندارم چیزی بپزم براشون.چون کلا سلیقم با اونا فرق داره تو ادویه  زدن و سرخ کردنو...

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم