2777
2789
عنوان

چهره نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5047 بازدید | 66 پست
میترسم بچه م آدم تنبلی بشه و عمرشو به بطالت بگذرونه... من کلا آدم پر تلاشی م نسبتاً، ولی الان خی ...

عزیزم تو تنها نیستی عین خودمی...من فقط ده دقیقه ثابت بشینم بعدش وقتی تکان میخورم دست میزنم زیر سینه هام تاحدی داغ شدن دستم میسوزه..بچه ت پسره؟؟؟؟

اینکه تو هیچ کاری نمیکنی ربطی به بچه ت نداره ربط به غذا و مکملاتت داره که بچه ت چطور میشه البته نه صددرصد..همه ی باردارا دیگه اون آخرا اینجوری میشن من انقد پاهام درد دارن انقد کمرم درد داره به زور آشپزی میکنم..راستی مستقیم جلو کولر نشین خیلی برات بده مخصوصا زایمانو سختتر میکنه

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
میترسم بچه م آدم تنبلی بشه و عمرشو به بطالت بگذرونه... من کلا آدم پر تلاشی م نسبتاً، ولی الان خی ...

منم . بدون لباس جلو کولر میخوابم  . شوهر بیچاره ام سردش میشه با پتو میخوابه . هرروزم حمام میرم. یه وضعی. هیچکس دور برم اینقدر گرمش نیست. 

یه خانم مستقل و قوی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بزرگ بشه میدونم یا شبیه من میشه یا شوهرم     با اون مشکلی ندارم. لحظه اول میترسم یه چی ...

حالا نوزاد ببینی ی حس و حال دیگه س، بچه خودت ببینی، ی ذوق و احساس دیگه ای داره که تا حالا تجربه نکردی

نگران فردا نباش، خدا از قبل آنجاست 🌷
منم . بدون لباس جلو کولر میخوابم   . شوهر بیچاره ام سردش میشه با پتو میخوابه . هرروزم حمام میر ...

بدون لباس بچه توشکم سرمامیخوره .همیشه لباس تنت باشه شکمتم گرم نگهدار.ولی خنکی بخورخاکشیروکاسنی روزی نصف لیوان که گرمی بدنت روبگیره بچه هم زردنشه .

هم خودم خوشگلم هم شوهرم بچه مونم خوشگله.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم تو تنها نیستی عین خودمی...من فقط ده دقیقه ثابت بشینم بعدش وقتی تکان میخورم دست میزنم زیر سینه ...

آره پسره

به این فکر میکنم که یه ماه دیگه مونده، گریه م میاد...

کاش وزنم کمتر بود....

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
من به تنها چیزی که اون لحظه توجه کردم اینکه همه ی اعضای بدنش سرجاش باشه وقتی نگاش کردم و دیدم سالم گ ...

آره اینم هست. خدا کنه سالم باشه. خداروشکر که نی نی شمام سالم بوده. 

یه خانم مستقل و قوی 
آره پسره به این فکر میکنم که یه ماه دیگه مونده، گریه م میاد... کاش وزنم کمتر بود....

عزیزم حالا شما خوبه کمتر مونده من چیکار کنم؟؟؟ دوس دارم چهل هفته ش کامل بشه بعد دنیا بیاد انشاالله..

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
روز اولم خوشگل بود؟ 

بله. اوج کرونا دنیا اومد. اورژانسی. دوربین نداشتیم با گوشی عکس گرفتیم و دادیم چاپ کردن که بزرگ شد خودشم ببینه. نمیتونم عکسشو بذارم میترسم لو برم 😄

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم ناشکری نکن . این روزاهم طی میشه و برمیگردی ب روزای عادی زندگیت درکنار فرزندت . والا منم همینم ...

چه قدر خوبه که روحیه داری...

من دلم میخواد هرروز برم بیرون یه جایی گردش تفریح که فقط نفهمم این یه ماهو... ولی نمیشه....

برا منم دعا کن پر انرژی باشم

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
عزیزم حالا شما خوبه کمتر مونده من چیکار کنم؟؟؟ دوس دارم چهل هفته ش کامل بشه بعد دنیا بیاد انشاالله..

ایشالا که راحت میگذره   یکی دوهفته اینور اونور فرقی نداره. اگه آخرش خوش باشه همه چی از یاد میره. 

یه خانم مستقل و قوی