2777
2789
عنوان

چهره نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5047 بازدید | 66 پست

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ شی 

احتمالاً بچه اولتونه

باید بگم اگه زایمانتون طبیعی باشه

لحظه تولد تو شوکین

و این تو شوک بودن تا دوسه روز بعد زایمان ادامه داره 

احتمالاً بچتون خوشگل احساس میکنید

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی فارغ شی  احتمالاً بچه اولتونه باید بگم اگه زایمانتون طبیعی باشه ...

ممنون عزیزم. بله بچه اولمه ولی سزارین هستم. 

یه خانم مستقل و قوی 
چه قدر خوبه که روحیه داری... من دلم میخواد هرروز برم بیرون یه جایی گردش تفریح که فقط نفهمم این یه م ...

عزیزم .‌ خیلی سختی دیگم دارم ک میخاستم تایپ کنم یادم رفت برات بگم ... خخخخ .

ولی خدا بزرگه . 

اینام طی میشه .‌

نگران نباش 

انشالله بسلامتی و دلخوشی بغلش میگیری🤩

ممنون عزیزم. بله بچه اولمه ولی سزارین هستم. 

خواهش میکنم گلم

تجربه سزارینو ندارم

ولی مطمئن باشین اونطور که تصور میکنین نیست 

یه حس نابه

یه حس خیلی ناب😍😍😍

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

من و شوهرم به نسبت بقیه اعضای خانوادمون خوشگلتریم طوریکه سرهمین بحث میشد به کی ببره...توی اتاق عمل تا بهم نشونش دادن شوکه شدم😅پوستش سیاه دماغ پهن و فر...لباش کل پهنای صورتشو گرفته بود گشااااااد....نمیدونم چرا خندم گرفت لاغر با پوستای چروکیده...اماالان4ماهشه...ماشالله پوستاش سفید سفید شده عین آینه همچین سفیدی ما نداشتیم چشاش به مرور رنگی شد☺لباش هم اندازه گیلاس....اینقدر خوشگل شده که نمیتونیم بیرون ببریمش...یه روز بردیمش همه نگاش میکردن و ازش عکس مینداختن آخرشب مریض شد دوروز بیمارستان بودم دیشب مرخص شدم..دیگه شوهرم نمیزاره هیچکی ببینش از بس خوشگل شده.😍😍😍

نگران نباش بچه ها اولش زشتن😊

من و شوهرم به نسبت بقیه اعضای خانوادمون خوشگلتریم طوریکه سرهمین بحث میشد به کی ببره...توی اتاق عمل ت ...

مرسی عزیزم.    خدا حفظش کنه برات.   انشاالله از چشم بد دور باشه. 

یه خانم مستقل و قوی