2821
2789
عنوان

چهره نوزاد

5034 بازدید | 66 پست

خانمایی که زایمان کردین، انتظار داشتین نی نی تون اولین باری که می بینیدش چه شکلی باشه ؟ همون طوری بود ؟ یا زشت تر بود ؟ یا خوشگل تر؟ 

لحظه اول که دیدین چه احساسی داشتین؟ 

دو سه هفته دیگه احتمالا زایمانمه. تازگی ها همش بهش فکر میکنم. میگم نکنه اگه ببینمش جا بخورم؟  چیزی که  انتظار دارم اون نباشه ؟ هرچی باشه دوستش دارما. ولی همش به لحظه اول فکر میکنم. نکنه اینقدر زشت باشه که بترسم .  آخه هم خودم خوشگلم به نسبت هم شوهرم. 

یه خانم مستقل و قوی 

تجربه ثابت کرده نتیجه ی پدر و مادر خوشگل یک بچه ی زشته😁

هر. چند نی نی ها همشون زشتن به مرور خوشگل میشن

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من همش استرس دارم شبیه خانواده شوهرم بشه😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

این روزها چه طور میگذره برات؟

برا من خیلی سخت میگذره...

چه کارای مفیدی در طول روز می‌کنی؟

من بیشتر روز یا خوابم یا دارم میخورم یا دستشویی م یا تپش قلب دارم حس میکنم دارم میمیرم

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

الکی فکرای بد نکن رو بچه تاثیر بد میزاره.

هیچ بچه ای زشت نیست عزیزم.

اگه به خوشگلیت شکی نداری پس اون طفلو اذییت نکن با افکارت

خدا بهت یکی از فزشتهاشو هدیه داده اینو مطمعن باش👍💕

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏

پسر من خیلی خوشگلتر از تصوراتم بود 

اول اینکه توقف رشد داشت و گفتن نهایتا ۲ کیلو به دنیا میادو همینم بود من انتظار یه بچه ی چروک داشتم و خیلی لاغر ولی خوب بود 

دوم اینکه فکر می کردم سفید باشه ولی با موهای مشکی ، پسر من خیلی سفید بود با یه عالمه موی بوره طلایی و لپای گلی ، و چشمای رنگی که اصلاااااا انتظار نداشتم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
پس زشتیش به کی بره🤔 به این چیزا فکر نکن، دعا کن تنش سالم باشه 

خب بزرگ بشه میدونم یا شبیه من میشه یا شوهرم    با اون مشکلی ندارم. لحظه اول میترسم یه چیزی عجیب غریبی باشه. تجربه نکردم . نوزاد خیلی تازه هم چند ساله ندیدم. 

یه خانم مستقل و قوی 

من تازه داشتم به هوش میومدم تو همون حالت گیج و منگی به شوهرم میگفتم سالمه ،شوهرمم گفت آره 

بعدش گفتم سفیده   که شوهرم عکسشو نشونم داد   گفت اینه منم گفتم سفیده خدا رو شکر  

منم همین حسو دارم بخصوص انقد اطرافیانم جلو چشمام میگن بچه فلانی انقد زشته انقد به دل نمیشینه و اصلا ازش خوشم نمیاد و روم نیست بهش بگم و به زور ماچش میکنم یا به زور بهش محبت میکنمو اینا دیگه حسابی استرس گرفتم چندروز پیش به خواهرشوهرم گفتم این حرفارو پیشم نزنین بخدا من استرس میگیرم..اما کو گوش شنوا..انشاالله تنش سالم باشه

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
تجربه ثابت کرده نتیجه ی پدر و مادر خوشگل یک بچه ی زشته😁 هر. چند نی نی ها همشون زشتن به مرور خوشگل ...

حالا اونقدرام‌خوشگل نیستیم بابا    منظورم زشت نیستیم. شبیه ما باشه راضی ام. میترسم روز اول که میبینمش یه چیز عجیبی باشه نتونم ارتباط برقرار کنم. خدا کنه هرچی باشه عاشقش بشم. 

یه خانم مستقل و قوی 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز