2777
2789
عنوان

چهره نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5047 بازدید | 66 پست
حالا اونقدرام‌خوشگل نیستیم بابا     منظورم زشت نیستیم. شبیه ما باشه راضی ام. میترسم روز ا ...

تجربه ثابت کرده زوج هایی که اعتقاد دارن اونقدرام خوشگل نیستن به خصوص در دوران بارداری بچشون زشت میشه🤪😂

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بزرگ بشه میدونم یا شبیه من میشه یا شوهرم     با اون مشکلی ندارم. لحظه اول میترسم یه چی ...

نوزاد اول ورم داره، تا ورم ش نخوابه هم نمی تونی دقیق بگی چه شکلی هست. ولی بعد زایمان به حدی درد کشیدی که دیدنش خیلی برات لذت بخشه. بیشتر هم نوزاد خوابه. تو خواب قشنگ تره. 

ولی در کل من وقتی دخترم به دنیا اومده بود دقت می کردم انگار همه نوزاد شبیه هم بودند هیچ فرقی بینش شون نبود بعدا کم کم تغیر می کنند.

این روزها چه طور میگذره برات؟ برا من خیلی سخت میگذره... چه کارای مفیدی در طول روز می‌کنی؟ من ب ...

خوبی؟ سن بارداری ات عین منه که . 

منم مثل تو. کار خاصی نمیتونم بکنم. زیاد سر پا بودنی زیر دلم درد میگیره. تند تند کارهای آشپزی اینامو میکنم میرم دراز میکشم. خیلی کار خاصی نمیتونم. حوصله مم نمیکشه. استرس ولی ندارم شکر خدا. تو هم نداشته باش. مکمل آهن اگه نمیخوری بخور. تپش قلب از اونم میتونه باشه. تو زایمانم کلی خون از دست میره بدتر میشی خدایی نکرده. 

یه خانم مستقل و قوی 
این روزها چه طور میگذره برات؟ برا من خیلی سخت میگذره... چه کارای مفیدی در طول روز می‌کنی؟ من ب ...

منم همش درحال خوردن و خوابیدن و غُر زدن ودسشویی رفتنم بخدا

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
ناراحت نشی ها بچه ادمای خوشگل زشت میشه  دیدم ها میگم😊 اما انشالا مال تو یه گوگولیه جذابه

فقط زهره ترک نشم همین    نمیخوام خوشگل باشه . 

یه خانم مستقل و قوی 
دورازجونت دختر لذتشووووو ببر 🤩

خیلی برام لذت بخش نیست....

دوماهه یک کلمه هم درس نخوندم. مدام شوهرم مامانم بابام بهم میگن چرا هیچ کار مفیدی نمیکنی؟ حتی حوصله ندارم تلویزیون ببینم یا کتابهای مورد علاقه مو بخونم.

خیلی سنگین شدم. قبل بارداری اضافه وزن داشتم الان وحشتناک شدم. یه ذره تکون میخورم، می‌خوام بمیرم.

تپش قلب هم دارم که واااااقعا حس مرگ میده بهم. ضربان قلبم به ۱۴۰ میرسه و انننقد محکمه، که قفسه سینه م از رو لباس میلرزه.

نا شکری نمیکنم. خداروشکر. ولی می‌خوام ببینم به همه مثل من سخت میگذره؟؟؟

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

من پیترسیدم شبیه مادر شوهرم بشه اما خدت بدش نیاد آخه خیییییلی زشته 

به دنیا اومد خواهر شوهر عفریتم هی میگفت چه شبیه مامانه 

اما الان که بزرگ تر شده عییییییییییین خودمه اصن انگار خودمم گوگولیه جذاب من😎😎😎😎😎😂😂😂

پسر من خیلی خوشگلتر از تصوراتم بود  اول اینکه توقف رشد داشت و گفتن نهایتا ۲ کیلو به دنیا میادو ...

آخییی خداروشکر. آره منم میترسم خیلی چروک و سیاهو ترسناک باشه . کاش معمولی باشه. یا حداقل یه جوری باشه من بتونم همون لحظه اول عاشقش بشم. نمیدونم که. الان که خیلی دوستش دارم. میگم نکنه اگه چروک باشه ضد حال بخورم  

یه خانم مستقل و قوی 
آخییی خداروشکر. آره منم میترسم خیلی چروک و سیاهو ترسناک باشه . کاش معمولی باشه. یا حداقل یه جوری باش ...

نه نگران نباش

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
آخییی خداروشکر. آره منم میترسم خیلی چروک و سیاهو ترسناک باشه . کاش معمولی باشه. یا حداقل یه جوری باش ...

هرچی باشه وقتی به دنیا بیاد و بیاد تو بغلت،اونقدر دوستش داری که دیگه این چیزها برات مهم نیست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
منم همش درحال خوردن و خوابیدن و غُر زدن ودسشویی رفتنم بخدا

میترسم بچه م آدم تنبلی بشه و عمرشو به بطالت بگذرونه...

من کلا آدم پر تلاشی م نسبتاً، ولی الان خیلی وقته هییییچ کاری نمیکنم....از خودم بدم میاد....

یه چیز دیگه م اینکه خییییلی گرممه. کولر آبی داریم اصصصصلا جواب نمیده. واقعا کلافه میشم. من قبلاً آدم سرمایی بودم. اولین باره تو عمرم انننننقدر گرممه.

زیر بغل و کشاله ران و زیر سینه و زیر شکمم هممممه ش عرق سوزه...

همه ش درحال آه و ناله ام... خیلی بده

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
میترسم بچه م آدم تنبلی بشه و عمرشو به بطالت بگذرونه... من کلا آدم پر تلاشی م نسبتاً، ولی الان خی ...

حنابذاروتامیتونی کاسنی وخنکی بخورهم خودت راحت میشی هم نی نی معمولازردیش کم میشه .

خیلی برام لذت بخش نیست.... دوماهه یک کلمه هم درس نخوندم. مدام شوهرم مامانم بابام بهم میگن چرا هیچ ک ...

خب شما شرایط سختی هم باردار شدی. درس و بارداری هر کدوم ذاتا استرس دارن یه مقدار. با هم بودنی تشدید میشه. ولی واقعا الان نمیتونی کار خاصی بکنی. به حرف اطرافیان توجه نکن. مکمل آهن بخور حتما. انشااالله بعد زایمانت به درساتم میرسی. من الان حقیقتا کار خاصی ندارم. درس مرسامو خوندم. یه بازه بیکاری برا خودم درست کردم که بچه دار بشم. البته سنم بالاست. ۳۱ سالمه. ۶ ساله عقب انداختم که بتونم با آرامش بچه دار بشم. آدما با هم فرق دارن. دوستای من تو شرایط خیلی سخت تر بچه دار شدن. من کلا چندتا کارو با هم نمیتونم بکنم. شما هم ایشالا که از اون قوی ها هستی. 

یه خانم مستقل و قوی