2777
2789
عنوان

چهره نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5047 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخیییی . خیلی خوبه. نی نی خودته ؟ اینجوری باشه که بال در میارم. 

اره گلم الان 9ماهشه ازاین عکس نازتربود ماشالا. دکتروپرستار اون دوشب دورش جمع بودن صداش میزدن سفید برفی کلا تواتاق ما بودن غافل میشدم میومدن که ببرنش بغلش کنن منو مامانم نمیزاشتیم😂ایشالابسلامتی زایمان کنی

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥
بدون لباس بچه توشکم سرمامیخوره .همیشه لباس تنت باشه شکمتم گرم نگهدار.ولی خنکی بخورخاکشیروکاسنی روزی ...

خاکشیر دهانه رحم رو شل می‌کنه. یه روز خوردم، یه کم هم تحرک داشتم روحیه م خیلی بهتر شد. ولی شب ش نزدیک بود زایمان زودرس بشم. دردم گرفته بود.

انقد دعا کردم که دردم کمتر شد

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
ایشالا که راحت میگذره     یکی دوهفته اینور اونور فرقی نداره. اگه آخرش خوش باشه همه چی از ی ...

انشاالله عزیزم😍😍😍منم الان توی سی و پنج هفته م...خدا کنه بسلامت بگذره..

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
اره گلم الان 9ماهشه ازاین عکس نازتربود ماشالا. دکتروپرستار اون دوشب دورش جمع بودن صداش میزدن سفید بر ...

مرسی عزیزم. خدا نی نی تو برات نگه داره. خوشبختی شو ببینی زودتر. 

یه خانم مستقل و قوی 
خدا حفظش کنه. امیدوار شدم. 

سلامت باشی عزیزم. خدا شما و نینیت رو هم حفظ کنه.

🙏🍀

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

پسر من خیلی خوشگلتر از تصوراتم بود  اول اینکه توقف رشد داشت و گفتن نهایتا ۲ کیلو به دنیا میادو ...

چشم پدر خودت رنگی نیس؟ من پدرم رنگیه...اما همسزم نیست رنگی

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
چشم پدر خودت رنگی نیس؟ من پدرم رنگیه...اما همسزم نیست رنگی

نه اصلا نداریم

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نه اصلا نداریم

خدا حفظ کنه خانواده ت رو...شما چی میخوردی ؟ فک میکنی تغذیه میوه و این چیزا باعث زیبایی پسرتون شد؟ ماشالله بهش باشه عزیز دلم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...