2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست
شرایط ادما باهم فرق داره من تجربه ی خودمو گفتم خودت مقایسه کن شرایط رو

میدونی فقط از این می ترسم نکنه الان از روی احساسات داره تصمیم میگیره تو خانوادشون همه زود ازدواج می کنن و الحمدالله تا حالا طلاق نداشتن ولی می ترسم پس فردا پشیمون شه بگه نکنه زود بود اخه بابای من ۲۸ ازدواج کرده ولی بابای اون ۲۱ مامان من ۲۰ مامان اون ۱۸ بوده

می دونی از لحاظ دین و نماز و اینا واقعا شبیه همیم من ۷ ساله میشناسمشون و در عالم همسایگی متوجه عقاید ...

اگه فقط اهنگ باشه كه مهم نيست، حالا به جاي زدبازي همايون شجريان گوش بده خيلي هم بهتره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر انقدر جدی هستی؟چرا با بزرگترای دورت مشورت نمیکنی؟ یا پیش کسی که قبولش دارب با پسره برو مشورت کن ...

مشورت کردم هر کس یه چیز میگه مامان و بابام میگن مورد خوبیه سنش هم بهت می خوره با هم بزرگ میشین ما هم کمکتون می کنیم بعد خالم میگه بچه اید حالیتون نیس خالم ۳۸ سالشه هنوز ازدواج نکرده بعد پدربزرگم میگه پسر خوبیه مادربزرگم میگه بچس پس فردا جفتتون پشیمون میشید 😢

داداشم ۱ سالشه بهش میگم بچم اونم به من میگه مامان 😂 بخاطر همین از دهنم نمی افته همه جا پسرم و مامان ...

یه ابلفضل 😂😂 چه عطشی داری مامان جان، بابا بچه چیه بهشون بگو همبن فردا شب بیان واسه عقد 😂😂😂 بعدش میگم چرا مامان تو و داماد بچه هاشون به این بزرگی بچه یکسال و سه سال دارند شبیه دهه 50 میمونن😂😂😂

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
می دونم میگم مثلا ۲۵ بود بهتر نبود نکنه اون بچه باشه پشیمون شه

من شنیدم که هرچی سن مرد بیشتر باشه بهتره

ولی شما باهاش چند جلسه صحبت کن ببین چطوریه؟ میتونه از پس زندگی بربیاد

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
مشورت کردم هر کس یه چیز میگه مامان و بابام میگن مورد خوبیه سنش هم بهت می خوره با هم بزرگ میشین ما هم ...

عزیرم گو‌ش خاله ات نگیر و فقط نظر پدر و مادرت بخواه من پسر دیدم 19 ساله با دختر 17 ساله ازدواج کرده و زندگی موفقی دارند 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
یه ابلفضل 😂😂 چه عطشی داری مامان جان، بابا بچه چیه بهشون بگو همبن فردا شب بیان واسه عقد 😂😂😂 بعدش ...

من تک فرزند بودم داداشم هم به دنیا اومد فقط بقل من میاد یا اولین کلمه ای که گفته و تنها اسمی که میگه مامان هست و اونم به من میگه و منم یه بچه ندیده به تمام معنا هستم و شما فکر کن بعد ۱۸ سال یکی بیاد که خودشو برای تو بوس کنه ذوق مرگ تمام میشی😉😅

خب پسرای خوب زود تصمیم به ازدواج میگیرن که گناه نکنن.پسرایی که میتونن روابط ازاد داشته باشن و فشار ج ...

ممکن نیس اینم بعدا فیلش یار هندستون کنه بگه فشار جنسیمون که برداشته شد ای کاش مجرد بود 😹

ممکن نیس اینم بعدا فیلش یار هندستون کنه بگه فشار جنسیمون که برداشته شد ای کاش مجرد بود 😹

نگا عزیز کسی که بخواد فیلش یاد هندستون کنه چهل ساله هم که باشه بازم بهانه میاره و متعهد نمیشه به زندگی

بنابراین اصلا به سن نیست به اعتقادات و اخلاقیاتتونه

ولی کلا مشاوره برو خوبه

2790
2823
2791
2779
2792