2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست
مشورت کردم هر کس یه چیز میگه مامان و بابام میگن مورد خوبیه سنش هم بهت می خوره با هم بزرگ میشین ما هم ...

به نظرم سن واقعا ملاک نیست...من دیدم با اختلاف سنی سه سال...یا مثلا ازدواج تو سن پایین...که ازدواج موفقی هم بودن...همش ربط داره به دو طرف!دیگه تو خودت موقع حرف زدن با ی پسر متوجه میشی بچس یا پخته...چه مدلی فکرمیکنه...اینا همه مشخص میشه تو جلسات صحبت :) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بر عکس توام😂

22سالمه...وقتی کسی میاد 26ساله...ترس برم میداره وای چه زیااااده سنش...

ولی خب راستش اینم بگم که مثلا پسرای همکلاسیم تو دانشگاه که هم سن خودمن و اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام...خیلی بچن...

خیر ۲۲ و ۲۶

خودت 19 درسته، اگه 22 پخته هست قبول کن اگه بنظرت پخته نیست همون 26 انتخاب کن در کل عزیرم سن در نظر نگیر ببین اخلاق شون چطوره هر کی خدش اخلاق تره انتخاب کن اخلاق خیلی مهمه جاری من شوهرش خیلی پخته و مومن و 7 سال ازش بزرگتره اما زندگی درب و داغونی داره خیلی اذیتش میکنه اما من و شوهرم همسن و ساليم و زندگی خوبی داریم مذهبی خشک هم نیستیم اما معتقدیم  

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
به نظرتون راهی هست به خالم کمک کنم؟

از من میشنوی خودت قاطی مشکلات دیگران نکن اثرات منفی دامن زندگی خودت هم میگیره و خاله ات بالاخره تصمیمی خودش میخواد میگیره اما بهش بگو برود مشاوره این تنها کمکی هست میتونی بهش کنی عزیرم من تجربه دارم شما چونکه قصد ازدواج داری الان بیشترین تلاش و فکرت را بزار رو زندگی خودت 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
میدونی فقط از این می ترسم نکنه الان از روی احساسات داره تصمیم میگیره تو خانوادشون همه زود ازدواج می ...

نمیدونم واقعا

من همش حس میکردم شوهر سابقم حسش اینه که جوونی نکرده.با وجود اینکه خودش عاشق من شده بود و با اصرار و هواهش اومدن خواستگاری

عزیزم سنتون بهم میخوره ولی ببین از رو اجبار نیس ینی پسره هم از شما خوشش میاد و‌ دوستون داره اگ اینطور باسه مورد خوبیه حالا بازم فکر کن تصمیم درست بگیر ازدواج خیلی مهمه پس تصمیم درستی بگیر پشیمون نشی

2790
2823
2791
2779
2792