2821
2789
عنوان

ازدواج

617 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها من ۱۹ سالمه برام خواستگار اومده ۲۲ سالش از همه لحاظ اخلاق خانواده قیافه درامد خوبه خونه و ماشین و شغل هم داره و در حال تحصیله که کاملا مشخصه والدینش کمک کردنش برای خرید خونه و ماشین چون یه پسر ۲۲ تازه وسطای دانشگاشه با این هزینه ها نمی تونه خونه بخره مگر اینکه خانوادش کمک کنن و خانوادش عقیده دارن که زود ازدواج کنن الان به نظر شما ۲۲ بچه نیست و اینکه من خودم دوست دارم ازدواج کنم لطفا نگید سنت کمه و فلان و خودت بچه ای من از لحاظ عقلانی جسمانی امادگی ازدواج دارم ولی دودلم روی سن ایشون

ممنون میشم از تحربه هاتون بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۰ سالم بود و شوهر سابقم ۲۳ وقتی عقد کردیم‌اونم خونه و ماشین به کمک پدرو مادرش خریده بود و خرجش رو هم بیشار خاتواده ش میدادن.بنظر پسر مستقلی از لحاظ شخصیتی میومد اما بعد مشخص شد اقتصای سنشه و خیلی بچس و وابسته .ما جدا شدیم

ازدواج کن سناتون که بهم میخوره

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

خوبه دیگه سه سال ازت بزرگ تره من خیلی بدم میاد زیاد اختلاف سنی باشه به نطرم با توجه به سن خودت اوکیه تا بخواین نامزدی و عقدو خرید جهیزیه کلی وقت میبره سننتونم میره بالا تر

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
2790
2823
2791
2779
2792