سلام بچه ها من ۱۹ سالمه برام خواستگار اومده ۲۲ سالش از همه لحاظ اخلاق خانواده قیافه درامد خوبه خونه و ماشین و شغل هم داره و در حال تحصیله که کاملا مشخصه والدینش کمک کردنش برای خرید خونه و ماشین چون یه پسر ۲۲ تازه وسطای دانشگاشه با این هزینه ها نمی تونه خونه بخره مگر اینکه خانوادش کمک کنن و خانوادش عقیده دارن که زود ازدواج کنن الان به نظر شما ۲۲ بچه نیست و اینکه من خودم دوست دارم ازدواج کنم لطفا نگید سنت کمه و فلان و خودت بچه ای من از لحاظ عقلانی جسمانی امادگی ازدواج دارم ولی دودلم روی سن ایشون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
۲۳ ساله رو یه مشکل بزرگی که دارم اهنگ گوش نمیدن عروسیم اخراش میرن اهنگ نباشه در حالی که من همش اهنگ گوشچ میدم خانوادم میگن اگه دوسش داری بخاطر این دلیل ردش نکن برات عادی میشه به نظرتون درسته؟
اخه فقط اهنگ نيست كه، اين اهنگ گوش دادن و ندادن نشون از يه تفاوت فرهنگيه
می دونی از لحاظ دین و نماز و اینا واقعا شبیه همیم من ۷ ساله میشناسمشون و در عالم همسایگی متوجه عقایدشون شدم اما اهنگ گوش نمیدن و در این مورد تفاوت داریم و دلیلشون هم اینه که اهنگ هجو و .... اهنگای معنی دار گوش میدن من نه همه چی گوش میدم