2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست

سنش به نظر كم مياد، منم ١٩ سالم بود عقد كردم ولي شوهرم ٢٥ بود

اما بازم بستگي داره به آدمش

صرف اينكه بگي سنش كمه كافي نيست، بايد ببيني رفتار و كردارش چطوره، چشم و دل سيره يا اينكه دو روز ديگه فيلش ياد هندستون ميكنه و ميگه من جووني نكردم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واا تو تاپیک قبلیا گفتی ک بچه داری!! ازدواج دومته

داداشم ۱ سالشه بهش میگم بچم اونم به من میگه مامان 😂 بخاطر همین از دهنم نمی افته همه جا پسرم و مامانی صداش می کنم ۱۸ سال تفاوت سنی داریم

ماشالاامادگی هم داری پس ازدواج کن

اخه یه خواستگارم دارم ۲۶ سالشه دامپزشکه اون فامیلمون قیافش و داراییش و اخلاق اونم خوبه ولی این یکی بیشتر به دلم میشینه ولی می ترسم 

۲۳ ساله رو یه مشکل بزرگی که دارم اهنگ گوش نمیدن عروسیم اخراش میرن اهنگ نباشه در حالی که من همش اهنگ گوشچ میدم خانوادم میگن اگه دوسش داری بخاطر این دلیل ردش نکن برات عادی میشه به نظرتون درسته؟

۲۳ ساله رو یه مشکل بزرگی که دارم اهنگ گوش نمیدن عروسیم اخراش میرن اهنگ نباشه در حالی که من همش اهنگ ...

اخه فقط اهنگ نيست كه، اين اهنگ گوش دادن و ندادن نشون از يه تفاوت فرهنگيه

اخه فقط اهنگ نيست كه، اين اهنگ گوش دادن و ندادن نشون از يه تفاوت فرهنگيه

می دونی از لحاظ دین و نماز و اینا واقعا شبیه همیم من ۷ ساله میشناسمشون و در عالم همسایگی متوجه عقایدشون شدم اما اهنگ گوش نمیدن و در این مورد تفاوت داریم و دلیلشون هم اینه که اهنگ هجو و .... اهنگای معنی دار گوش میدن من نه همه چی گوش میدم

2790
2823
2791
2779
2792