2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میخوام ازدواج کنم 😂 فقط بین دوتا خواستگارام موندم 

اونیکه خونه و ماشین داره انتخاب کن تازه وکیلم که هست فکر کردن نداره 😏😂😂😂 من دوتا دوستام وکیل و خیلی گلن وکیل ها خوبن یا علی بگو و انتخاب کن 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
من میخوام ازدواج کنم 😂 فقط بین دوتا خواستگارام موندم 

خواستگا اولم فامیل ۲۵ سال دامپزشک

خواستگار دومم همسایه ۲۲ سال وکیل

من دومیه رو دوس دارم ولی خب چیکار کنم ازدواج واقعا ترسناکه می ترسی و دودلی از انتخابت 

من تک فرزند بودم داداشم هم به دنیا اومد فقط بقل من میاد یا اولین کلمه ای که گفته و تنها اسمی که میگه ...

زنده باشه 👌👌👌😍😍

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
اونیکه خونه و ماشین داره انتخاب کن تازه وکیلم که هست فکر کردن نداره 😏😂😂😂 من دوتا دوستام وکیل و خ ...

اون یکیم خونه خوبی  داره ماشینم پراید داره😹

😑😑😑😑😑😑😑😑😑

بچه مچه ازدواجی هستینا

خودت چی؟ درس میخونی؟ 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یکی دوماهی باهاش رفت و امد می کنم بهتون خبرشو میدم حالا بریم سر بحث خالم د‌س داره ازدواج کنه ولی تا قبل خواستگار خوب نداشت الان خواستگاراش خوبن ۹ سال ۸ سال ۱۲ سال کوچیک ترن خالم بی بی فیسه و ریز جسته هستش به نظرتون چیکار کنم براش 🤦🏼‍♀️

اون یکیم خونه خوبی  داره ماشینم پراید داره😹

سن شون شبیه هم هست 21 و 23 فک کنم گفتی تفاوتی نداره 

یکی دوماهی باهاش رفت و امد می کنم بهتون خبرشو میدم حالا بریم سر بحث خالم د‌س داره ازدواج کنه ولی تا ...

عزیرم هر چی باشه بنطر من سن زن دیگه زیاد زیاد بالا تر باشه 5 سال آخه والله اونایی هم سن و سالن بمحضی زن بچه میاره شکسته تر میشه 

😑😑😑😑😑😑😑😑😑 بچه مچه ازدواجی هستینا خودت چی؟ درس میخونی؟ 

بله مدیریت می خونم و شغل ایندم هم دارم

می دونی دوست دارم شریک زندگی داشته باشم مامانم همیشه میگه وقتی ازدواج خوب داشته باشی به ارامش می رسی کنار همسرت هر چیزیو به دست میاری لذت بخشه وقتی با همید همه چیز قشنگ تره و فرق می کنه دوست دارم حس مامانمو من هم تجربه کنم 

2790
2823
2791
2779
2792