2777
2789
عنوان

دعواباشوهر

307 بازدید | 15 پست

بچه هاخیلی حالم بده...شوهرم ازوقتی بچه دارشدیم دیگ مث قبل بهم توجه نمیکنه جفتمون ادمای کم حرفی هستیم خیلی زندگی برام یکنواخت شده حس میکنم دوسم نداره همش لجبازی میکنه دیگ حالم داره ازکاراش بهم میخوره ازهیچی لذت نمیبرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه عزيزم. من از وقتی بچه اومده میخام سر به تن شوهرم نباشه خیلی رو هامون بهم. باز شده، چون مثل قبل بهش نمیرسیم مردا کلا همینن خاهر بچت ک بزرگتر بشه بهتر میشین

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

من قبل از ازدواج خیلی احساس تنهایی میکردم اما یه دفعه شوهرم اومد تو زندگیم و گفتم از این به بعد همه چی خوب میشه اما الان توی ماه اول ازدواج اون احساس تنهایی باز اومده سراغم منم دیگه از هیچی لذت نمی برم 😔

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
خودشم راضی به بچه دار شدنتون بود؟

اره راضی بود....واقعن خسته شدم ازش خیلی باهام لجبازی میکنه من اصلن دیگ واس خودم وقتی ندارم بجای اینک مهربونتربشه بداخلاقترشده ازش بدم میاد

شوهرمنم کم حرفه کاش یدونه نی نی داشتم واس خودم باشه😢😢مثل تو

انشاالله خدا یه خوشگلش و به شما هم بده گلم از رحمت خدا نا امید نشو داستان تولد حضرت یحیی رو خوندی ؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
انشاالله خدا یه خوشگلش و به شما هم بده گلم از رحمت خدا نا امید نشو داستان تولد حضرت یحیی رو خوندی ؟& ...

شاید خونده باشم😢نمیدونم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
شاید خونده باشم😢نمیدونم

حضرت یحیی رو خدا وقتی به مادرش هدیه داده که مادرش کاملا پیر و فرتوت و نازا شده بوده 

حضرت یحیی رو خدا وقتی به مادرش هدیه داده که مادرش کاملا پیر و فرتوت و نازا شده بوده 

اها😔ممنون عزیز❤

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣