2777
2789
عنوان

اندام زیبا💞

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 107 پست
حتماا😍 یعنی واقعا ۲۰ کیلو اضافه وزن میشه تا اخر تابستون بره و خوش هیکل بشیم!!! چندکیلویی؟؟ یادم رف ...

اره میدونی چون الان اول راهه ما میگیم ده کیلو ولی من یکبار وزن کم کردم قبلاوقتی نیوفتی روغلتک فقط وزن کن میکنی من الان تقریبا سه ساله تو ارزوی کم کردنم الان دیگه موهامو کوتاه کردم این فرصتو از دست نمیدم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

۲۵ شما؟ من فقط فردا رو ک شروع میکنم جمعه وزن میکنم ب نظرم چون جمعه ها ممکنه پرخوری بشه بهتره یکشنبه ...

من ۱۷

منم خودم رعایت میکنم ولی اخر شب میشینم میزنم تو کالری شماری ک ببینم چقدر خوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتماا😍 یعنی واقعا ۲۰ کیلو اضافه وزن میشه تا اخر تابستون بره و خوش هیکل بشیم!!! چندکیلویی؟؟ یادم رف ...

ان شاءالله ۷۶ باشم 😂😂😂فردا صبح زود ناشتا وزن میکنم البته واقعا ی شلوار نخی،سبک هم ب چشم دیدم نیم کیلو وزنشه 

با لباس های مختلف حتی خیلی سبک واقعا وزنو نمیشه کنترل کرد برا همون من با ی دست لباس زیر تقریبا ثابت همیشه وزن خواهم کرد یکشنبه ها صبح ناشتا

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ان شاءالله ۷۶ باشم 😂😂😂فردا صبح زود ناشتا وزن میکنم البته واقعا ی شلوار نخی،سبک هم ب چشم دیدم نیم ...

حالا فردا صبح ناشتا وزن کن بگو😂 من انروز وزن کردم ۸۱ بودم 

یعنی چی ربط مو و هیکل و نفهمیدم؟

من برام عرق کردن غیرقابل تحمله😑😑😑باید بلافاصله حموم کنم تازه باید هربار موهامم بشورم وگرنه شوره میزنه

شستن هربار،موهای بلند برام سخته و همین موضوع گاهی مانع ورش کردنم میشد👲موهامو پسرونه زدم تا راحت باشم برا ورزش و حموم ،وقتی مجبورم هی حموم کنم چون موهام حالت دار بود با هر،بار حموم و شانه کلی موهام میریخت و اعصابم خورد میشد الان پسرونه زدم ک به شانه کردن نیازی نداره😑یعنی موهام خیلی کم پشته خیلی حساسم روش،تقریبا نزدیک بود کچل بشم

حالا فردا صبح ناشتا وزن کن بگو😂 من انروز وزن کردم ۸۱ بودم 

حله دیگه تا یکشنبه بعدی وزن نمیکنی

فقط سعی و تلاش

دقیقاا

ببین صبحونه رو کمش کن ولی خوب بخور

شامو حتمااااااا بخور چون نخوری ضرر داره ثابت شده اس 

ولی برای لاغری باید شامو سبک خورد ولی حتما خورد 

مثلا ی لیوان شیر با ی خرمای خشک

از فردا شروع میکنیم😍

💪💪💪💪

هرچقدرم کم کنیم تا اخر تابستون باز،بردیم حتی اگه پنج کیلو باشه ولی فکر کنم خیلی بیشتر کم کنیم اگه جدی باشیم

ببین صبحونه رو کمش کن ولی خوب بخور شامو حتمااااااا بخور چون نخوری ضرر داره ثابت شده اس  ولی ب ...

مثلا نگاه کن چیزایی ک امروز خوردم تا الان ایناس

من امروز اینارو خوردم تا الان
صبحونه:
یک کف دست نون سنگک
نصف گردو
اندازه بند انگشت پنیرسفید
میان وعده:
یک دونه شلیل
۵ تا دونه گیلاس
ناهار:
یک رون مرغ اب پز شده
سالاد کاهو با سرکه بالزامیک و روغن زیتون