2777
2789
عنوان

اندام زیبا💞

945 بازدید | 107 پست

سلام دوستان شبتون بخیر...

۴ سال پیش ۶۰ کیلو بودم خیلی عالی بود

ولی الان ۲۰ کیلو اضافه وزن گرفتم...و شدم ۸۰ کیلو قدم ۱۶۴

خیلی ناراحتم از اینکه چاق شدم 

راستش اعتمادبه نفسم خیلی کم شده و زن های خوش اندام و میبینم همش میگم کاش اونموقع ک ۶۰ کیلو بودم وزنم و نگه میداشتم...

کیا مثل من تپلن و ناراحتن؟؟

همسراتون چیزی نمیگن؟؟ اعتماد به نفستون پایین نیومده؟

منم دقیقا شرایطممثل تو هست و مو نمیزنه

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اراده کن لاغر شی 

خیلی اندام مهمه واسه خودت اول از همه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
من شدم ۹۵ با قد ۱۶۵...بخدا ۵۷ کیلو بودم‌‌‌..‌افسردگی این بلارو سرم آورد...هیچ جا نمیرم از بس داغونم

😥درکت میکنم من حتی اعتماد ب نفس ندارم و پیش همسرم خجالت میکشم با اینکه خوشگلم و هیکلمم بد نیست اونجوری ک فک کنی چون چاقیم یک دسته ولی خیلی غصه میخورم مخصوصا از شکمم 😔یاد اونموقع میوفتم شکمم صافه صاف بود نیم تنه های خوشگل میپوشیدم 

😥درکت میکنم من حتی اعتماد ب نفس ندارم و پیش همسرم خجالت میکشم با اینکه خوشگلم و هیکلمم بد نیست اونج ...

بچه داری؟؟من هنوز بچه هم ندارم😭😭

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
عزیز دلم برای چیز هایی که میتونی تغییرش بدی چرا نگرانی گل من ؟؟؟؟؟😒😒😒😒😒😒دوباره میشی همونی که م ...

اخه چجوری بشم همونی که میخوام😔خیلییی غصه میخورم حتی گریه هم میکنم واسه هیکلم ک چاق شدم