2777
2789
عنوان

اندام زیبا💞

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالاه توروخداسعیتوبکن.پسردایی ام اونقدمردخوبیه مهربون اقا ولی زنش خیلی خیلی چاقه15ساله ازدواج کردن ...

وای پس زود به خودم بیام و شروع کنم

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
اخه چجوری بشم همونی که میخوام😔خیلییی غصه میخورم حتی گریه هم میکنم واسه هیکلم ک چاق شدم 

من تقریبا ۷۶ ام میخوام بشم ۶۰،اتفاقا برا همین کار امروز،رفتم موهامو کوتاه کردم هستی باهم از،فردا شروع کنیم تا اخر تابستون راحت میتونیم ده کیلو کم کنیم ک خیلییییییی تاثیررررر خوبییی و فوق العاده چشمگیری داره تو هیکلمون

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

حتمااا لاغرمیکنم میخوام لاغرشم زودتر از امروز رژیم گرفتم البته عروسی و این چیزا هنوز مشخص نیست چون ...

فردا میحدفیم درخواست دوستی بده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من تقریبا ۷۶ ام میخوام بشم ۶۰،اتفاقا برا همین کار امروز،رفتم موهامو کوتاه کردم هستی باهم از،فردا شرو ...

اره هستممم چرا که نههه اتفاقا خیلی خوبه اینجوری مثلا شما بیای بگی امروز چیکارکردی من بگم به همدیگه انگیزه بدیم 🥰😍قول بدیم تا یک هفته دیگه حداقل ۱ کیلو کم کرده باشیم

من از امروز شروع کردم رژیم و ورزش و ولی خب چون وزنم زیاده زود خسته میشم تو ورزش نیم ساعت کلا انجام دادم

چند کیلو میاد به این اندام؟؟

بین شصت تا شصت و پنج

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
انشاله زود زود لاغر میشی

ایشالا

من واقعا نمیدونم برا چی انقد وزنم بالاس هرکاری میکنم زود سایز کم میکنم ولی وزنم ۱۰۰ گرم میاد پایین

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰