2777
2789
عنوان

اندام زیبا💞

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست

منم دقیقا همین شرایط دارم، تازه تنبلی تخمدانم دارم، دکتر گفته باید وزنت رو پایین بیاری برای باردار شدن، ولی من اصلا اراده رژیم ندارم، یه روز میگیرم، بعد دوباره فرداش رژیم ول میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شدم ۹۵ با قد ۱۶۵...بخدا ۵۷ کیلو بودم‌‌‌..‌افسردگی این بلارو سرم آورد...هیچ جا نمیرم از بس داغونم

منم افسردگی باعث شد تو یکسال از ۵۷ تا ۷۸ کیلو برم بالا

امروز،رفتم موهامک گوتاه کردم ب خاطر اینکه لاغر،بشم😐تا هم نریزه هم اینکه وقتی ورزش میکنم راحت حموم کنم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

منم دقیقا همین شرایط دارم، تازه تنبلی تخمدانم دارم، دکتر گفته باید وزنت رو پایین بیاری برای باردار ش ...

دقیقااا منم تنبلی تخمدان دارم ۳ ماه قرص دیان مصرف کردم دکتر ب منم گفت باید لاغرشی

من بالای ۱۰۰ کیلوام با کلی شکم بزرگ 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
وای عزییزممم😍😍من ۲۵ سالمه...ولی برای عروسیت حتما لاغر کن

حتمااا لاغرمیکنم میخوام لاغرشم زودتر از امروز رژیم گرفتم

البته عروسی و این چیزا هنوز مشخص نیست چون هنوز دیپلم نگرفتم سال دیگه دیپلم میگیرم

وای دعا کن لاغر شم بتونم باردار شم

ایشالاه توروخداسعیتوبکن.پسردایی ام اونقدمردخوبیه مهربون اقا ولی زنش خیلی خیلی چاقه15ساله ازدواج کردن دکترامیگن تالاغرنشی بچه دارنمیشی ولی این اصلاعین خیالش نیست رژیم نمیگیره که لاغربشه اصلابه فکر زندگیش نیست

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165