2777
2789
عزیزم بعد چشماش خوب شد؟ با چی ؟

اره رفت تزریق چشم بهتر شد ولی خوب خوب نشد هنوزم یه جوری هست البته من خیلی وقته ندیدمش ببینم چطور شده.پنج شش بار رفت تهران.بیمارستان فوق تخصص چشم .فک کنم بیمارستان فارابی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیطم میشه یه عکس ازچشات بدی 

عزیزم تو ظاهر برای من خیلی مشخص نیست خودم اینطور حس می کنم و دکتر چشم آخریه حسم رو فهمید و درک مرد با توجه به ام ار ای و سی تی اسکن 

عزیزم تو ظاهر برای من خیلی مشخص نیست خودم اینطور حس می کنم و دکتر چشم آخریه حسم رو فهمید و درک مرد ب ...

برای همینم تا الان کسی متوجه مشکلم نمیشد هر جا میرفتم 

عزیزم چشمات انگار یکم تورم دارن بیرون زده 

سلام عزیزم منم چشمای قشنگم اینطوری شده ورم کرده انگار زده بیرون و یکی بزرگتر دیده میشه چکار کنم ناراحتم میدونم تقصیر خودمه ب خاطر استرس و اینا

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
سلام عزیزم منم چشمای قشنگم اینطوری شده ورم کرده انگار زده بیرون و یکی بزرگتر دیده میشه چکار کنم نارا ...

خب عزیزم باید بری دکتر حدقه چشم نه دکتر چشم بینایی سنجی ان شاالله که بهتر میشه اگه زودتر اقدام کنی خیلی بهتره وگرنه به جراحی میکشه 

اولم قبل رفتن یه آزمایش تیرویید بده با در دست داشتن اون حتما برو وگرنه دوباره کاری میشه و یه اسکن هم از چشمات بگیر بعد برو عزیزم 

ان شاالله اگر کم باشه با دارو زود برطرف میشه 

سلام خوبی هست. مال چی بود چشات 

آخرم معلوم نشد فعلا پیگیرشم بعضی ها میگن تیرویید چشمی هست که تمام آزمایش های تیرویید من نرماله یکی هم میگه مال مفصل فک گیجگاهیت هست فعلا تحت درمان اونم تا ببینم جی میشه