2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد عمل هم باید کرتون‌مصرف بشه ؟

عزیزم دارو برای کنترل تیرویید میدن عمل واسه اینه وضع ظاهری چشم به حالت نرمال برگرده ک تشخیصش با دکتر هستش تجویز کرتونم تشخیصش را دکتر هستش ، اما اول تیرویید باید کنترل بشه بعد دکتر تشخیص بقیه چیزا رو میده باید بری دکتر غدد متخصص و درکنارش متخصص چشم

عزیزم دارو برای کنترل تیرویید میدن عمل واسه اینه وضع ظاهری چشم به حالت نرمال برگرده ک تشخیصش با دکتر ...

درسته عزیزم همه رو رفتم و تازه شروع کردم 

آزمایشم چند روز دیگه تازه آماده میشه باید ببرم پیش غدد نشون بدم بعدم برم پیش دکتر چشمم که تقریبی اینو تشخیص داده بود و فرستادم پیش دکتر غدد 

چمیدونم خدا خودش کمک کنه دو ساله دارم زجر میکشم هر جا میرفتم هیچکس متوجه مشکلم نمی شد چقدر دکتر چشم رفتم این یکی حالا فعلا اینو تشخیص داد 

ولی واقعا عذاب اوره الهی هیچکسم درگیرش نشه 

با ام ار ای تیرویید چشمی رو تشخیص دادند دوست عزیز برو متخصص غدد وحتما پیش ی دکتر خوب برو درمانت و شر ...

شما دکتر خوب در این زمینه میشناسی چکاوک جون 

من همینجوری رفتم یه جا برام آزمایش نوشت 

[QUOTE=141877590]شما دکتر خوب در این زمینه میشناسی چکاوک جون  من همینجوری رفتم یه جا برام آزمایش نوشت [/

دکتر غدد خیلی مهمه پیش ی دکتر با تجربه برو حتما تحقیق کن دکترای بیمارستان میلاد غددش خوب نبود با توجه ب تجربه خودم گفتم ولی ارومیه غدد مهدی زاده عالیه حالا ی تایپک بزن مال هر شهری هستی ی نظرسنجی بگیر