2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیرو ئید چشمی چیه دیگه غده هیپوفیز پشت چشم قرار داره وقتی نامنظم کار کنه مرولاکتین خون بالا یا پایین میره که ادم سردرد میگیره تاری دید قرمزی جشم و یوقتلیی رو حافظه تاثیر میزاره

تیرویید گریوز هستش پرکار از نوع خودایمنی ، ک به چشم هم میزنه باعث تجمع چربی پشت کره چشم میشه و چشم بهت  زده میشه دارو تاثیر داره ولی صددرصد خوب نمیشه باید عمل کرد خشکی چشم و گوشه بیرونی چشم انگار ی چیزی رفته تو چشمت از نشانه های بارزش هست البته همه اونایی ک گرویز دارن این مشکل براشون پیش نمیاد، برای درمان ابتدا باید تیرویید کنترل بشه و درکنارش پیش متخصص چشم و جراح چشم برید مشکل چشم و حل کرد

تیرویید گریوز هستش پرکار از نوع خودایمنی ، ک به چشم هم نیزنه باعث تجمع چربی پشت چشم میشه و چشم بهت & ...

چکاوک جون شما تجربه ای از کسی دارین 

که میگین حتما باید عمل بشه ؟

چکاوک جون شما تجربه ای از کسی دارین  که میگین حتما باید عمل بشه ؟

عزیزم حتما عمل نه بستگی به مشکل چشمت داره شاید کم باشه با دارو رفع بشه وگه بیرون زدگی چشم خیلی باشه کاسه جشمو گشاد تر میکنن تا چشم سرجاش قرار رگیره عملش سخت نیست البته متخصص با توجه به شرایط نظر میده احتمالا اگه با داروی کرتون حل نشه تجویز میکنن بگم دوسال دارو مصرف میکنی برای کنترل تیرویید همش نظر متخصصه ولی اینم یکی دیگه از روش درمانیه، فک کنم جدیدا با لیزر هم درمان میشه در این ضمینه فقط شنیدم

شما مشکلت چیه

عزیزم حتما عمل نه بستگی به مشکل چشمت داره شاید کم باشه با دارو رفع بشه وگه بیرون زدگی چشم خیلی باشه ...

والا منم همون بیرون زدگی چشم 

و انگار پشت سرم و بالای استخون پشت گوشم دست میزنم یکم درد میگیره انگار حالتش عوض شده یکم 

درد پشت سر نداره علایمش  مولا وقتی من دست میزنم درد میگیره گاهی

شاید  از چیز  دیگه ای باشه، درد پشت سر نمیدونم از علایمش هست یا ن ، ولی تاری دید خشکی چشم انگار ی جسم خارجی تو چشم باشه سر گیجه حساسیت ب نور از علایمش هست

شاید  از چیز  دیگه ای باشه، درد پشت سر نمیدونم از علایمش هست یا ن ، ولی تاری دید خشکی چشم ...

چمیدونم عزیزم 

ولی خیلی نگرانم 

مندو ساله این مشکل رو دارم کسی تشخیص نمیداد هر جا میرفتم کلی سختی کشیدم تازه الان یه دکتر چشم تشخیص داد و منو فرستاد آزمایش تیرویید بدم تازه آزمایش دادم جوابش نیومده هنوز