2777
2789
خب عزیزم باید بری دکتر حدقه چشم نه دکتر چشم بینایی سنجی ان شاالله که بهتر میشه اگه زودتر اقدام کنی خ ...

من ی چکاپ کامل دادم tsh نرمال بود ک حدود سه ماه پیش 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 

واقعا ناراحتم رفتم متخصص چشم 

معاینه کرد گفت چیزی نیست گلوم نگا کرد گفت چیزی نیست باید بری ازمایش تیروئید منم رفتم چکاب توش تیروئیدم نرمال بود 

ولی همیشه ب چشمام ک نگا میکنم میبینم عوض شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرم معلوم نشد فعلا پیگیرشم بعضی ها میگن تیرویید چشمی هست که تمام آزمایش های تیرویید من نرماله یکی ه ...

لطفا جوابمو بدین نگرانم

یکیش بزرگتره اعتماد ب نفسم ضعیف شده

دقیقا پروسه منو داری هر جا میرفتم خمه میگفتن مشکلی نیست آخرا دیگه میگفتن حساس شدی و خیالاتی هنوزم همین برچسب رو دارند متاسفانه هیچکسی درک نمیکنه 

دقیقا پروسه منو داری هر جا میرفتم خمه میگفتن مشکلی نیست آخرا دیگه میگفتن حساس شدی و خیالاتی هنوزم هم ...

خیلی سخته همش از خودم عکس میگیرم خیلی تابلوئه ک 

ولی مامانم میگه چشات ورم کرده 

هیچی بدتر و بدتر شدم الانم فعلا در پی درمان فکم هستم که ببینم اگه از اونه برطرف میشه یا نه فعلا که خ ...

مگه ربطی ب فک داره 

نیایش جان درخواست دوستی بهت دادم قبولم کن اگر من از چیزی  نتیجه ای گرفتم بهت خبر بدم‌چون خودم این روزهات رو کشیدم و کاملا درکت می کنم عزیزدلم 

البته من تیرویید آزمایشم نرمال بود ولی تو سی تی اسکن چشمم تیرویید چشمی نشون داد و دکتر گفت عضله های پشت چشمت یکم ورم دارن 

خلاصه فعلا در تکاپوی همه جا هستم برای یافتن دلیل و درمان عزیزم 

خیلی سخته همش از خودم عکس میگیرم خیلی تابلوئه ک  ولی مامانم میگه چشات ورم کرده

دقیقا منم این مدت اینقدر از خودم عکس گرفتم تا به اینجاس عمرم نگرفته بودم هزاران عکس از صورتم دارم که با عکسای قبلیم هی مقایسه میکنم و غصه میخورم 

مگه ربطی ب فک داره 

والا دکتر فک و صورت رفتم گفت آره داره اگه موقعیت فک بد باشه چشم ها یکم بیرون زده نیشه مه با جای گرفتن در موقعیت مناسب اونم درست میشه