2777
2789
عنوان

اراده لاغری👌🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 245 پست
چ خوب بنظرتون اگه من از فردا اگه خدا بخواد و شروع کنم سالم بخورم و کم  بعد اینکه ۱ ساعت پیاده ...

من نمیدونم ولی من اونجوری کم کردم...من سخت کم میکنم...یادمه فقط سس و چیپس نمیخوردم.چون خیلی دوست داشتم.غذامم میخوردم...البته الان شدم ۹۵😫 

کاش میشد با هم شروع کنیم...من تا ۲ هفته بعد نمیتونم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
نمیدونم راستش بستگی به بدن و مدل رژیم و همت و این چیزا داره. ولی به نظر من ماهی دو کیلو کم کنی خوب م ...

یا خدا ۱۰ ماه

البته خب این اضافه وزن و تو ۱ شب نگرفتم ک بخوام تو یک سب از بین بره درسته باید اصولی کم بشه 

البته من ۸۶ کیلو بودم ۳ ماه پیش بعد با کالری شمار زیره و نیم ساعت رقص تونستم ۶ کیلو تو دوماه کم کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب نمیدونم منظورتون از شکم چیه ولی من با این اضافه وزنم.. کلا تبدیل شدم به شکم، پهلو و مخلفات بالای ...

هیچکدوم افتضاح نیستیم 

خودمون باعث شدیم فقط من میگم بدنمون حیفه چقدر مگه میتونه استخونامون تحمل کنه چربیارو 

استخون کجا بود دیگه؟ بدبختا 

بنظرم ماهایی ک نمیتونیم اراده کنیم چون انگیزه نداریم به این باید فکر کنیم فردا استخر ک میریم اعتماد ب نفس داریم به این فک کنیم ک دوقدم میخوایم راه بریم به نفس زدن نیوفتیم به این فک کنیم بدن سالمی داریم اگ ورزش کنیم و متنایب باشیم لباساش خوشگل و رنگ و وارنگ میپوشیم

😂باورکن گودی کمر گرفتم چون شکم چربیش میکشه جلو و باعث میشه فشار بیاد ب مهره های کمر

داری به من میگی این رو؟؟؟ تا حالا هزار نفر ازم پرسیدن به سلامتی ایشالا به زودی راحت میشی یا اینکه به سلامتی چند ماهتونه، یه بارم بچه ی دوستم رو بغل کرده بودم... یه خانومه اوند به بچه هه گفت ... عزیزم از بغل مامان بیا پایین برای مامان و نی نی خوب نیست... من که ترکیدم از خنده خانومه هم که فهمید من باردار نیستم یه ساعت عذر خواهی میکرد 

کیمیاگر شده ام ...

بیاین از فردا باهم شروع کنیم 

صبحونه یک کف دست نون سنگک

یک فنجون چایی یا دمنوش بدونه شکر و قند...فقط با دوتا خرما 

اندازه دو بند انگشت پنیر

یک نصف گردو یا اندازه یک کف دست سبزی یا نصف گوجه فرنگی 

برای صبحونه

بنظرم ماهایی ک نمیتونیم اراده کنیم چون انگیزه نداریم به این باید فکر کنیم فردا استخر ک میریم اعتماد ...

بله حق با شماست ولی انگار اون موقع مه ببن همه اراده تو یع میکردن به من اشتباهی اعتماد به نفس دادن 

کیمیاگر شده ام ...
داری به من میگی این رو؟؟؟ تا حالا هزار نفر ازم پرسیدن به سلامتی ایشالا به زودی راحت میشی یا اینکه به ...

یعتی فقط شکم داری؟؟؟ مگه میشه ۴۵ کیلو اضافه وزن تو شکم باشه فقط؟؟