2777
2789
عنوان

اراده لاغری👌🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 245 پست
چقدر خوب بود حرفتون امیدوار شدم😍صبح میرم پیاده روی 

حتما برو. سخت نکن برای خودت که جا نزنی. اروم پیش برو برای رژیم. روی دور لاغر شدن که بیفتی راحت تر میشه جلو رفت. اولش سخته یکم.

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا چجوری ۳۰ کیلو کم‌کردی بهم میگی 😍

فک نمیکنم کسی ب اندازه من بی اراده بوده باشه

نصیحت خیلی شنیدم ی روزی ب این باورم رسیدم ک باید این مسئله رو حلش کنم و زمانی ک باشگاه رفتم و دیدم روز ب روز کم میکنم انرژی بیشتری میگرفتم

من از بچگی تپل شدم تا الان ک ۱۹ سالمه و خودم خواستم ک بهش برسم

بعد احتمالا اون گولت میزنه... شما سر تا پا چاق شدی یا مثل من مدل افتضاح؟ 

نمیدونم افتضاحم یا ن ولی 

چاقیم یک دسته یعنی همه جام پخشه

دور کمرم کوچیکه ولی خب شکم دارم و از اینا که پشت کمر هست اسمشو نمیدونم اینا بره عالی میشه رونامم باید کوچیک بشه خیلی به زانوهام فشار میاره و شلوارها فاقشون تنگ میشه واسم 

منظورتون و از افتضاح نمیدونم 😆ولی فک کنم افتضاحم دیگه چون شکمم و اصلا دوس ندارممممممممم

اونموقع  ۸۱ بودم شدم ۶۷ بنظرم تو ۸ ماه...ماهی ۲ یا کمتر کم میکردم...روی تردمیل با سرعت کم میدوی ...

چ خوب بنظرتون اگه من از فردا اگه خدا بخواد و شروع کنم سالم بخورم و کم 

بعد اینکه ۱ ساعت پیاده روی متوسط و ۱ ساعت برقصم چقدر میتونم کم کنم تو چندماه؟

فک نمیکنم کسی ب اندازه من بی اراده بوده باشه نصیحت خیلی شنیدم ی روزی ب این باورم رسیدم ک باید این م ...

ایول چقدر عالی چیکارکردی خب مثلا رژیمت چجوری بود ورزشت چی بود

بنظرتون تو چندماه میتونم ۲۰ کیلورو کم کنم

نمیدونم راستش بستگی به بدن و مدل رژیم و همت و این چیزا داره. ولی به نظر من ماهی دو کیلو کم کنی خوب میشه. حدود ده ماه. مراقب باش زیادی کم نخوری که یهو کلی بیای پایین و پوستت خراب بشه. پوست داغون میشه یهو کم بشی. اروم پیش برو. آهسته و پیوسته 😅😁

اب هم زیاد بخور

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
نمیدونم افتضاحم یا ن ولی  چاقیم یک دسته یعنی همه جام پخشه دور کمرم کوچیکه ولی خب شکم دارم و ا ...

خب نمیدونم منظورتون از شکم چیه ولی من با این اضافه وزنم.. کلا تبدیل شدم به شکم، پهلو و مخلفات بالای شکم... پایین تنه خیلی کم نسبت به اینجاها... بازو خیلی کم و صورت هم خیلی کم... یه چیزی مثل خانومای باردار ۹ ماهه... حالا کدوم افتضاحیم؟ 😄

کیمیاگر شده ام ...